Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek bejön ha valaki ért a kvantumfizikához, de az nem, ha ért a matematikához?
Csókolom, a kvantumfizika egy a valóságot megközelíteni próbáló MATEMATIKAI modell.
Rengeteg növel beszélgettem ezekről a témákról, az egyéni mintavételem alapján kvantumfizikához konyitani már-már csajozási dumának is számíthat, míg a matematika majdnem kizáro ok az ismerkedésre, de legjobb esetekben is inkább semleges.
Arra a következtetésre jutottam, hogy a nők többsége nem magas IQ-val rendelkező férfit keres, hanem magas IQ látszatát fenntartó férfit.
Nök, mi a véleményetek erről, igazam van?
A kvantumfizika nevében is misztikusabb, megfoghatatlanabb mint a matematika.
Buta vagy felszines csajoknak a kvantumfizika szöveg kéne.
Önmagában egyik sem előny, se nem hátrány nálam. Én történelemszakon végeztem, így egyikhez sem értek. Kellett vizsgáznunk logikából, aminek a matematikához van kicsit köze, de azért a matek mégsem ugyanaz a filozófiai logika... :))
Nyitott embernek tartom magam, szeretem tágítani az tudásomat, így szívesen meghallgatom a másikat, ha szimpatikus, akár kvantumfizika, akár matematika, akár a kambrium-kori kőzetképződés és fosszíliák a szakterülete..
Én azon gondolkoztam, hogy ahhoz is lehet köze, hogy matematikával és annak nehézségeivel mindenki találkozik valamilyen szinten tanulmányai során, míg kvantumfizikábol legtöbb ember korlátozódik a tudományos szempontból kifogásolható szintre butitott, érdeklődést felkeltö cikkekböl és dokumentumfimlekböl megszerzett ismeretekre.
Ezért a kvantumfizikárol kialakult egy homályos, ám izgalmas kép, ami a müvelöjét kissé egzotikussá teszi?
Mi ez, ha nem maga a felszínesség?
Hogy a nő kimondhassa, hogy a "barátom kvantumfizikus"?
#3 tökéletesen beleillesz az általam tapasztalt képbe.
Míg a kevésbé értelmes és tájékozott nök a kvantumfizikát preferálják a matematikával szemben, addig a létszámban kisebb, tájékozottabb, intelligensebb nök nagyjából azonosan érdeklödöek minden általuk nem ismert tudományág iránt.
Ez is csak a média meg a Facebook miatt van elhitetik velük hogy a lvantumfizika menőbb tudományosan mint a matematika, meg mennek a mémek arról hogy milyen szar tantárgy a matek csak a trend érdekli őket, nem a tudomány.
A schrödinger egyenletet mindegyik kívülről fújja, a pitagoras tételt meg elfelejtik.
szégyen.
A bifidusz eszenziszt miért nekik reklámozzák? Mert azt se tudják mi az, csak "húúú de szép leszek tőle". A kvantumfiziáról sem tudnak semmit, csak "húú de menő". A matekhoz meg már hozzászagoltak, az büdös, az nem kell.
32f
ma 12:05
A kvantumfizikát ugyan így szeretem, mint a matekot. Alapból egy gyönyörű matematikai modell.
A lányokkal semmi bajom, azt szeretném megérteni, ha szeretik a kvantumfizikát, akkor mi bajuk a matekkal.
A kvantumfizika sokkal szárazabb és elméletibb, mint a középiskolás matek. Mondhatnánk úgy is, hogy felsőbb matematika a javából. Ezért érthetetlen számomra.
Persze lehet róla felületesen beszélni, de felületesen lehet a matematikárol is.
Nem kell ezt túlgondolni. Az egyik jól hangzik, pedig ugyanúgy nem értik, a másik meg rossz emlékeket idéz elő sokakban, hiszen matekból tudatlannak lenni manapság büszkeségre ad okot. Hogy miért, azt nem tudom.
Talán menőnek hiszik, h valamiből mindenki h**lye, ez valami sorsközösség érzetét adja nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!