Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nök, hogyan barátkoztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nök, hogyan barátkoztatok meg 40 fölött a ténnyel, hogy párkapcsolat nélkul kell éljétek az életeteket?

Figyelt kérdés
Én mostanra megpróbálom elfogadni , hogy ami nem megy , nem kell eröltetni, miutan mindent megpróbáltam, de valahogy nem volt szerencsém, olyan emberek közelitettek, akiknek nem volt komoly szándekuk

2019. szept. 1. 06:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

85%, teljesen megértelek, pont ezt érzem én is.

Válás után jól éreztem magam szingliként, ott vannak a gyerekek, a barátaim, nem kell alkalmazkodni senkihez.

Próbáltam társat keresni, de mindig ugyanaz a vége. Eddig is minden kapcsolatom azért ért véget, mert a férfi megcsalt és lebukott.

Igen, tudom. A gyik szent dogmája, hogy ez az én hibám. Volt, aki azért csalt meg (tiniként), mert kíváncsi volt, más azért, mert izgalomra vágyott, stb. Mindig más okból. Ha van sapka esete.

Ráadásul ebben a korosztályban annyira gáz pasik vannak...csak csalódtam.

Egyedül boldogabb vagyok. Nem is erőlködök, hogy a nyakamba vegyek valami pasit, aki után pakolhatok, titokban társkeresőzik, és duzzog, ha ezek után este nem tépem le róla a gatyát.

2019. szept. 1. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lehetne kapcsolatot kialakitani 40 felett? Egyetlen baj, hogy a 40-es pasik ugyanolyan komolytalanok és jobban el vannak szállva maguktól, mint a huszasok (csak tudnám, mire?). Na de én már a romantikus mesékből kinőttem. Amúgy sem a nagy szerelmet keresem már, hanem azt, aki mellett viszonylag kényelmes és nyugodt életem lehet. Ha jó papucs és nem smucig velem, akkor csukva tartom fél szemem és a többi nem nagyon érdekel.
2019. szept. 1. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

“Egyetlen baj, hogy a 40-es pasik ugyanolyan komolytalanok és jobban el vannak szállva maguktól, mint a huszasok (csak tudnám, mire?).”

Na igen... szerencsére a 40-es nők mindegyike maga az álom partner, semmi királylány szindróma, semmi “nekem jár” kijelentések.

2019. szept. 1. 09:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Még 50 fölött is aki akar talál párt magának.Viszont vannak olyanok,akik nem akarják bonyolitani az életüket.Az ilyeneknek ott vannak a gyerekek,majd az unokák,akikkel lefoglalják magukat.
2019. szept. 1. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:
12-es. Én férfiként mondhatom el, hogy egyedül 100X boldogabb vagyok. Nőt komoly kapcsolatra? Soha az életbe többet. Na látod! Ennek a szép új, kegyetlenül szórakoztató és kényelmes világnak ez lett az ára. A nemek között feszültséget generáltak, és puff neki.
2019. szept. 1. 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:
22%

Vicces...

Ha egy nő nem akarja bonyolítani az életét férfivel az tök oké.

Vajon miért van a nyervákolás, ha egy férfi nem akarja bonyolítani az életét gyerekkel, házassággal, szexen túli kapcsolattal? 😀

2019. szept. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!