Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » KB lehetetlen olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KB lehetetlen olyan férfit találni aki érdeklődik a nőnek az életéről és nem csak magáról beszél?

Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, én ilyen lennék, bár tuti megbuknék...
2019. szept. 1. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
#1-nek szól az üzenetem! Rendben hogy magadat kell eladnod, de az arról szól hogy végig rólad beszéltek? Akkor ő hol marad? Egy kapcsolatban két ember van. Azt hogy ő tudja hogy érdekl téged, szükség van arra hogy érdeklődj iránta, hogy visszakérdezz! Ha egy nő hozzád szól és te soha nem kérdezel vissza, azt el is felejtheted. Próbálj meg kicsit másra is gondolni magadon kívül! Ezt nem sertésnek szánom, inkább csak egy jó tanácsnak.
2019. szept. 1. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
engem csak a p*naja erdekel
2019. szept. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!