Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várhat javulást az ismerkedésb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várhat javulást az ismerkedésben egy jó kiállású srác ha konditeremben rendbe szedi magát?

Figyelt kérdés

Nem a túlzásba vitte gondolok, hanem valaki 1 éven át keményen oda rakja magát ezen a téren.

Mit várhat? Személyes tapasztalat?

2019. aug. 31. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Konditerembe adnak személyiséget is? :P Különben a válasz NEM!
2019. aug. 31. 19:38
 2/6 Ramos ökle ***** válasza:
91%

A külső terén persze várhat javulást, és persze arra többen felfigyelnek.

De sem észt, sem humort, sem egészséges lelket nem ad a kondizás. Ha ezekben nincs változás, akkor az részsiker.

Ha pedig a gyúrás nélkül is megy az ismerkedés, akkor nincs gond, érdemes kicsit mozogni.

De ahogy a férfias kisugárzástól nem lesz izma valakinek, úgy ez fordítva is igaz.

2019. aug. 31. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Annyiban várhatsz változást, hogy jobban fölkelted az érintettek érdeklődését. De többre szerintem ez sem garancia.
2019. aug. 31. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen segíthet, mert jobban fogsz kinézni, de ahogy fentebb is írták nem önmagában ez lesz a garancia.
2019. aug. 31. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit azért hozzá tennék, hogy szerintem mentálisan is hozhat javulást az edzés. Az esetemben legalábbis ez volt, más sportokat nem szeretek, de kondiba járni igen, nem értem el látványos eredményt, nem is akarok, de valamelyest jobb lett a kiállásom és az erőnlétem is, kicsit magabiztosabb lettem, és remekül le bírom vezetni a felgyülemlő stresszt.
2019. aug. 31. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy jó profilkép és a sport sokat számít! De arra vigyázz, hogy ha lesz olyan csaj aki fontos neked, akkor vele is foglalkozz majd, ne csak magaddal! Hajrá!
2019. aug. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!