Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 28-29 éves nőhöz szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 28-29 éves nőhöz szerintetek hány éves kortúl "túl öreg" egy férfi?

Figyelt kérdés
Kérlek, ne olyanokat írjatok, hogy a szerelem nem korfüggő, mert jómagam is így gondolom, de hány éves az, amire már mégis a többség ezt mondja? Okkal kérdezem.
2019. aug. 31. 15:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

25-os: te teljesen el vagy tévedve. 30 körül maximum pár mimikai ránc látszik jobban(vagy még az sem), de túlzás a rancosodas. Másrészt pl én 27 évesen mióta dolgozni kezdtem, azóta kB a belemet dolgozom ki, minimálisan figyeltem oda magamra, meg vannak "káros" szenvedélyim és még mindig van, hogy elkérik a szemelyimet. És sokan vannak még így rajtam kívül, hogy az általatok temetett korban lévőket degradaljatok, de egyébként megtippelni se tudnád, hogy mennyi idős.

Állj fel egy kicsit a gép elől és menj ki a való életbe, mielőtt badarsagokat hordasz össze, mert frusztralt vagy hogy nem jut neked nő.

2019. aug. 31. 23:09
 22/25 anonim ***** válasza:
25 helyett 19/20-as válaszoló
2019. aug. 31. 23:10
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

A 19-es egy teljesen korrekt, bármi rosszindulatot nélkülöző választ írt, ami még korrekt is.

Fáj az igazság? Attól hogy néha elkérik a személyid, az még nem teszi semmissé a tényt, hogy ott 3x lesz. Mennyi jó éved van még? 5? 10? 15? Mikor jön a menopausa? Lehet hogy 10 év múlva... lehet, hogy 15 év múlva... Lehet hogy hamarabb... Tik-tak-tik-tak-tik-tak. Én nem vagyok olyan kis cuki, mint a 19-es válaszoló. A nőknek gyorsan ketyeg az az óra, és könnyen ki lehet futni az időből, aztán lehet befogadni a macskákat.

2019. aug. 31. 23:21
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Ó és szerencsére nem kell megtippelni azt a kort, mert előbb-utóbb úgyis kiderül.
2019. aug. 31. 23:23
 25/25 anonim ***** válasza:
33-34.
2019. szept. 1. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!