Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányként mivel szólíthatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mivel szólíthatnék le idegen férfiakat ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés

Nagyon nem hiszek a társkeresőkben, meg a netes ismerkedésben, élőben szeretnék. Viszont ha arra várok, hogy leszólítson egy fiú, macskás néniként halok meg. Meg így legalább én választhatok.

Viszont hiába az elhatározás, egyébként nagyon bátortalan vagyok, sosem csináltam még ilyet. Mit szokás ilyenkor mondani? Vagy mivel kezdjem? Lehetőleg úgy, hogy ne nézzen idiótának, aki idegenekkel cseverészik szabadidejében, hanem leessen neki, hogy mit akarok, de ne is értse félre, nem csak szexet szeretnék.

A helyszín legyen mondjuk egy kávézó vagy egy park, és huszonéves fiúkról van szó.

Vagy nem szép lányként ne is gondolkozzak ilyeneken? Csinosan öltözködöm, meg adok magamra, vékony is vagyok, az hátha dob valamit... De tény, hogy nem vagyok világszépe.

21/L

2019. aug. 31. 00:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Igazad van, sokkal jobb lenne, ha itt sírnék, hogy "jaj, nem kellek a fiúknak, jaj, a fiúk csak a mellméretet nézik, jaj, azok a csúnya, gonosz fiúk, csak bennük van a hiba, pedig én kedves, aranyos, őszinte vagyok, tehát tökéletes, nem is értem, miért nem érik be velem".

Tényleg, ez aztán sokkal hatásosabb lenne... Janem.

2019. szept. 7. 09:53
 22/24 anonim ***** válasza:
96%
En sajnos pár napja töltöttem be a 23at de ugyanolyan helyzetben vagyok, mint te..Most már nagyon hiányzik egy fiú, de senki se kezdeményez, pedig vékony vagyok, sminkelek stb..mondjuk az arcom eléggé átlag alatti de ezzel nem tudok mit csinálni. Regebben páran leszolitottak de inkább 40 felettiek, a korosztalyomat sajnos soha se erdekeltem, pedig annyi aranyos es vonzó fiu/férfi sétál el mellettem bp.en nap mint nap, próbálok velük szemezni, de atneznek rajtam..azok akik vevők lennének rám kb nyugdijasok..múltkor odajött hozzám egy nagyon elhizott középkorú férfi , kicsit örültem hogy legalább ő szépnek lát erre kiderült h pénz kell neki lol
2019. szept. 17. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:
A 20-as arra a paradoxonra akarta felhívni a figyelmedet hogy saját beismerésed szerint szeretsz szingli lenni úgyhogy nem túl meglepő, hogy nem rinyálsz hogy nincs senkid... Csak ez neked valahogy nem esett le.
2019. szept. 17. 22:28
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
#1 Attól hogy valaki azt gondolja magáról hogy nem szép, másnak még tetszhet. Nekem is van olyan ismerős csaj aki diplomás, aranyos és szép, erre mégis önbizalomhiányos és azt hiszi magáról hogy csúnya.
2019. szept. 18. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!