Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként mivel szólíthatnék le idegen férfiakat ismerkedési szándékkal?
Nagyon nem hiszek a társkeresőkben, meg a netes ismerkedésben, élőben szeretnék. Viszont ha arra várok, hogy leszólítson egy fiú, macskás néniként halok meg. Meg így legalább én választhatok.
Viszont hiába az elhatározás, egyébként nagyon bátortalan vagyok, sosem csináltam még ilyet. Mit szokás ilyenkor mondani? Vagy mivel kezdjem? Lehetőleg úgy, hogy ne nézzen idiótának, aki idegenekkel cseverészik szabadidejében, hanem leessen neki, hogy mit akarok, de ne is értse félre, nem csak szexet szeretnék.
A helyszín legyen mondjuk egy kávézó vagy egy park, és huszonéves fiúkról van szó.
Vagy nem szép lányként ne is gondolkozzak ilyeneken? Csinosan öltözködöm, meg adok magamra, vékony is vagyok, az hátha dob valamit... De tény, hogy nem vagyok világszépe.
21/L
Igazad van, sokkal jobb lenne, ha itt sírnék, hogy "jaj, nem kellek a fiúknak, jaj, a fiúk csak a mellméretet nézik, jaj, azok a csúnya, gonosz fiúk, csak bennük van a hiba, pedig én kedves, aranyos, őszinte vagyok, tehát tökéletes, nem is értem, miért nem érik be velem".
Tényleg, ez aztán sokkal hatásosabb lenne... Janem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!