Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányként mivel szólíthatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mivel szólíthatnék le idegen férfiakat ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés

Nagyon nem hiszek a társkeresőkben, meg a netes ismerkedésben, élőben szeretnék. Viszont ha arra várok, hogy leszólítson egy fiú, macskás néniként halok meg. Meg így legalább én választhatok.

Viszont hiába az elhatározás, egyébként nagyon bátortalan vagyok, sosem csináltam még ilyet. Mit szokás ilyenkor mondani? Vagy mivel kezdjem? Lehetőleg úgy, hogy ne nézzen idiótának, aki idegenekkel cseverészik szabadidejében, hanem leessen neki, hogy mit akarok, de ne is értse félre, nem csak szexet szeretnék.

A helyszín legyen mondjuk egy kávézó vagy egy park, és huszonéves fiúkról van szó.

Vagy nem szép lányként ne is gondolkozzak ilyeneken? Csinosan öltözködöm, meg adok magamra, vékony is vagyok, az hátha dob valamit... De tény, hogy nem vagyok világszépe.

21/L

2019. aug. 31. 00:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

em olyan rossz a helyzet mint írják. Angol youtouben láttam videót jóképű fiatal férfi szólított le 100 nőt 2

"jössz dugni?" szöveggel. 0% eredménnyel. Fordított felálásban 10% felett volt a siker arány. Ha igaz a történrt minden tizedik férfit megkaphatsz. Ha rajtam kezded én vagyok a tizedik. ( 57F :) )

2019. aug. 31. 04:36
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
"Cselesen kell", indirekt módon. Például kérj segítséget valamiben. Pl egyetemi tankörtárstól jegyzetet, vagy korrepetálást akkor is, ha penge vagy az adott tárgyból. Játszd egy picit az esetlent, ez nem bűn. Úgy kell felszedni a hapsit, hogy azt gondolja ő szedett fel téged.
2019. aug. 31. 06:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szinte teljesen mindegy, csak legyen egyértelmű, hogy ismerkedési szándékkal szólítod le őket. Néhány mondat után úgyis levágjuk, elég értelmes vagy-e ahhoz, hogy ismerkedjünk veled.
2019. aug. 31. 08:20
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy nincs-e valami a combodon hátul, mert viszket?!

Vagy, hogy te is ezen a bolygón élsz?

Tuti siker.

2019. aug. 31. 10:10
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyszerűen valami hülyeséggel menj oda és kezdj el beszélgetni (te is valami hasonlót szeretnél venni, nem tudja merre van XY, mit lehet főzni XY alapanyagból, meg tudná-e mutatni merre van XY, stb) Egy vidám, beszédes lány közeledésének általában mindenki örül.
2019. aug. 31. 13:23
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

#9: Budapesten.

#10: 3 kutyám is van, a szomszédnak meg egy se. :D De sajnos külvárosban élek, itt nincsenek sokan, meg ahova szoktuk vinni sétálni a kutyákat, ott kb senki.

Egy embert nem merek leszólítani, nemhogy egy egész csapatot. 😂 De irigyellek nagyon, mindig is ilyen akartam lenni, aki könnyen ismerkedik.

#11: Te teljesen másról beszélsz... Le is írtam, hogy nem dugni szeretnék... Pláne nem nagyapámmal. De azt is leírtam, hogy huszonéves fiúk a célközönség.

#12: lol, még ha járnék egyetemre. :D De értem, hogy mit mondasz, köszi. :)

#15: Külföldön két tizenéves fiútól kértem útbaigazítást, mert gondoltam, ők biztos kedvesek lesznek egy fiatal lánnyal. Hát, hozzájuk szóltam, és átmentek az út másik oldalára, mintha leprás lennék...

2019. aug. 31. 13:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer összejöttem egy lánnyal, mert leszólított a vonaton, bejött neki hogy azt látta rajtam hogy olvasok. Látta hogy kicsit nagyobb a könyv az átlagosnál, de nem tudta hogy néz ki egy normális könyv csak gondolta ha olvasok biztos intelligens vagyok, mert valahol azt olvasta hogy csak az intelligens férfiak olvasnak regényeket. Úgyhogy leszólított azzal a dumával hogy látja hogy én is szeretem a különleges regényeket. Az agyamig el sem jutott még hogy mi is történt pontosan én meg hogy válaszolni tudjak de tudjam hol tartottam a hasamra hajtottam a könyvet. Akkor elolvasta a könyv borítóján található szöveget ami azt írta: "Bevezetés ​a borland C++ programozásba". Abban a pillanatban láttam az arcán és le is esett hogy baxxameg inkább be kellett volna vágni a táskába a könyvet és megkeresni hogy hol tartottam. Kicsit kínos volt, de szerencsére jó vége lett. Szóval csak óvatosan ezzel. :D
2019. aug. 31. 14:52
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Semmivel mert ilyet lány nem csinál.

Vagy elmebetegnek vagy nemi betegnek fog nézni.

Vagy ami a valószinű qrvának vagy csaló/rabló/kifosztó.

Főleg 21 évesen.

Full kamu...

2019. szept. 6. 22:33
 19/24 A kérdező kommentje:
Már miért lenne kamu? Ki is fejtettem, hogy miért szeretném... Mert neten nem ismerkedek, élőben meg soha nem kezdeményeznek nálam. És perpillanat tökre szeretek szingli lenni, gondolom ez egyszer változni fog. És ahhoz, hogy változtassak rajta, kénytelen leszek a kezembe venni az irányítást. Én legalább nem rinyálok, és okolom a férfiakat, mint az itteni incel szűzkisfiúcskák a nőkkel...
2019. szept. 6. 22:53
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

#19 egy nő aki nem rinyál, hogy nincs kapcsolata és szeret szingli lenni...

Milyen meglepő.

2019. szept. 6. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!