Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy félismerős lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy félismerős lányra ráírok facebookon, de nem ír vissza akkor próbálkozzak még, vagy ne?

Figyelt kérdés

Öcsémnek volt gimis osztálytársa, én sose találkoztam vele, legfeljebb hallottunk egymásról. megismerném szívesen, de egy köszönésre, meg, arra, hogy megkérdeztem, hogy az öcsém osztálytársa volt-e nem írt vissza, de látta.

írjak még valamit, vagy hagyjam a fenébe, ha fél nap után se írt vissza?

kapcsolati státusza, nincs megjeleníthető kapcsolat. a profilt böngészve nincs nyoma pasinak.

2019. aug. 30. 10:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Letiltott Messengeren.
2019. aug. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!