Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nálatok a kvantumfizika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok a kvantumfizika kizáró ok?

Figyelt kérdés

Imádom a kvantumfizikát, ez okozhat társkeresésnél problémát?

Pl titeket zavar, ha valaki alvás közben előadást hallgat?

2019. aug. 29. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Introvertált vagy, én is, szeretem a fizikát, és én is zárkózott vagyok. Utolsó voltam.
2019. aug. 29. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Az átlag embereket nem érdekeli az ilyesfajta téma inkább a társadalmi dolgok (extrovertáltak).
2019. aug. 29. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
És meddig jutottál a kvantumfizikában?
2019. aug. 29. 23:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem zavar, bár annyira nem értek hozzá. Viszont nyitott embernek tartom magam és szívesen elbeszélgetek erről is.

"Pl titeket zavar, ha valaki alvás közben előadást hallgat?"

Hát, ha alvás közben hallgatja, akkor nem sok fog neki megmaradni belőle... De amúgy nem zavar az sem. Párom is szokott elalvás előtt tudományos előadást vagy konferenciát visszanézni (nem kvantumfizikából), meg néha én is.

2019. aug. 29. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
aaaaaaa imádom de ne akarjál szekszelni velem léégyszi
2019. szept. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!