Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni a tényt, hogy nőként a maximum, amit kihozhatok magamból, azaz átlag alja kategória és így senkinek sem fogok kelleni egész életemben?

Figyelt kérdés

Alacsony, tömzsi, csúnya arcú nőként, kelendőségem állítólagos csúcsán nulla férfi mutat felém érdeklődést.

A kérdésem az, hogyan lehet elfogadni a sikertelenséget és nőiességem értéktelenségét?

2019. aug. 27. 22:31
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
91%

Mit jelent a te megítélésed szerint a "ronda"?

Ez egy annyira relatív fogalom. Mi van akkor, ha egy férfi mégis talál benned "nem ronda" vonásokat. Nekem pl. volt olyan kapcsolatom, ahol az illető lány nem volt szép. De imádtam a száját! És ez már meg is szépítette! Nem hinném, hogy valóban ne lehetne találni benned semmi vonzót egy férfi számára. Valaki szóba hozta és egyet értek vele! Jó lenne egy kép vagy rólad, amit valószínű nem vállalsz be még privátban sem, így egy hasonló adottságokkal rendelkező nőről. És emellett a korod is elárulhatnád. Ez sem mindegy!

48+Ffi

2019. aug. 27. 23:24
 22/54 A kérdező kommentje:

Lesz ki dugna?

Úgy értitek az nekem jó és kielégíti a párkapcsolati és ehhez fűződő lelki igényeimet, ha párszor megdug egy középkorú alkoholista, ha már eleget ivott?

21: Nincs bennem semmi vonzó egy férfi számára, ezt biztosra veheted.

2019. aug. 27. 23:35
 23/54 anonim ***** válasza:
89%

Akkor majd egyszer összeszedjök a rondákat és szervezünk egy baráti társaságot. Én vezér leszek benne, a "Főronda" :D És kizárólag Csokítót fogunk enni, ez lesz a mi nemzeti eledelünk. "Ronda és finom".

2019. aug. 27. 23:37
 24/54 anonim ***** válasza:
82%
2#! Itthoni bocóckodással fogytam 30 kilót 9 hónap alatt. Ne állíts valótlanságot plíz. ✌🏼
2019. aug. 27. 23:39
 25/54 anonim ***** válasza:
19%

9 hónap... na igen, úgy esetleg, de ki tervez előre ilyen sok időre egy ilyen bizonytalan világban?

2019. aug. 27. 23:43
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira jó, hogy valaki kiírt ide egy kérdést és közben azon vitatkoznak páran, hogy az otthoni edzés a jobb vagy az edzőtermi? Hihetetlen... 😁😂🤣
2019. aug. 27. 23:47
 27/54 anonim ***** válasza:
56%

Az átlag alja kategória nőben még válogathat is, módjával. A fogyáshoz egyébként még kondibérlet sem kell, elég, ha keveset eszel. Annyi, hogy így csontos alkatod lesz, de még ez is sokkal kelendőbb, mint a kórosan elhízott.

Szóval én a helyedben nem keserednék el.

2019. aug. 27. 23:50
 28/54 anonim ***** válasza:
0%

Az életem unalmas, nincs benne szinte semmi, hát ez is jobb, mint a teljesen semmi.

2019. aug. 27. 23:50
 29/54 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező először azt írtad tömzsi vagy utána azt, hogy gebe. Kamu kérdés
2019. aug. 27. 23:51
 30/54 anonim ***** válasza:
18%
Azért vannak itt speckó igények. Én speciel a farkam csóválnám örömömben, ha valami középkorú, alkoholista nő megdugna párszor... :D
2019. aug. 27. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!