Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni a tényt, hogy nőként a maximum, amit kihozhatok magamból, azaz átlag alja kategória és így senkinek sem fogok kelleni egész életemben?
Alacsony, tömzsi, csúnya arcú nőként, kelendőségem állítólagos csúcsán nulla férfi mutat felém érdeklődést.
A kérdésem az, hogyan lehet elfogadni a sikertelenséget és nőiességem értéktelenségét?
Fogyjál le, vagy keress hasonló adottságú fèrfit, mint amilyen te vagy nőben.
Szívesen!
Oké, a külsőd nem túl nyerő. De mi van az életeddel? Mit csinálsz? Egyetem, munka? Van bármi, amit szenvedéllyel csinálsz az életben, valami, ami boldoggá tesz?
Az élet egyrészt nem csak a párkapcsolatokról szól. Egyedül is simán boldog lehet az ember. Másrészt, ha van valami értelme, élvezete az életedben, akkor megismersz olyanokat, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek. Máris lesz baráti, ismerősi körös, és összefújhat a szél olyannal, akivel boldogok lesztek. Vagy nem, és legalább egyedül is megtanulsz boldog és teljes lenni.
De mindenféle addiktív szerek nélkül ám! :D
Na az az ami szerintem szinte senkinek nem sikerül. A munkamániát is ide számítva.
#7 Szar lehet ha nincsenek barátaid, és még a családoddal sincs jó kapcsolatod, de ez nem általános (vagy legalábbis nem kéne annak lennie).
Ha nem hiszel a családi, és baráti kapcsolatokban akkor szerintem a párkapcsolatok mélységében sincs értelme hinni.
5: Én meg szenvedek egyedül, mert sosem volt részem párkapcsolatban és azt hiszem, ha lenne benne részem, az megoldást jelenthet néhány problémámra (önelfogadás, megtapasztalni milyen szeretni egy másik embert).
9: Plasztika drága, evéssel vigasztaltam már magam, de híztam és nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért lefogytam. De így se érzem magam jól, mert így is ugyanúgy ronda vagyok, csak gebe.
Azért átlag alatti adottságokkal a teremben sem lehet csodát művelni.
Ott is azok a lányok a legjobbak, akik alapból is vékonyak, csinosak voltak, az az edzés meg csak rátett egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!