Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet ennek az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka, hogy szexuális kapcsolatot csak komoly érzelmi kötődés után tudok kialakítani férfiként?

Figyelt kérdés
Csak úgy ismeretlennel nem tudok szexelni, nekem kell egyfajta érzelmi kötődés előtte. Nekem minden haverom azt mondja h nekik az érzelmi kötődés csak szex után alakul ki. Hogy lehet,h nálam fordítva van?
2019. aug. 26. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ööö, érzelmileg felnőtt vagy, erre gondoltál már?
2019. aug. 26. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, nem vagy ezzel egyedül. Én összességében sosem értettem eleve ezt a randizgatok egy random valakivel, összejövünk és majd lesz valami című történetet. Nálam eleve már a kapcsolat is azzal jön szóba akihez kötődöm érzelmileg, pont ezért is van hogy sona nem csalódtam még senkiben sem, hisz mikor belementünk a dologba pontosan tudtuk mire számítsunk a másik részéről. A szex meg nyilván ebből következik, hogy az meg csak párkapcsolat után működik. Vagyis helyesbítenék, mert képes vagyok úgy szexelni, hogy nem kötődöm valakihez érzelmileg, fizikailag működik, de az érzelmileg annyira nem ad semmit a részemről, hogy már a közepénél azt érzem, hogy ebbe kár volt belemenni.
2019. aug. 26. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Keress rá a demiszexualitásra. Szerintem ez lesz az
2019. aug. 27. 06:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Nagyon nehezen tudnám elképzelni H lefekudjek olyan valakivel akit nem ismerek nem vonzódik hozzá érzelmileg is. Exemnek is sokáig tartott mire sikerült szexelünk (egyszrűen nem állt fel/lelankad). Kellett egy kis idő mire igazán megszerettem és osszecsiszolódtunk. Szerintem ez lenne a normális, csak hát a mai világban ez már nem menő.

Egyébként miután szétmentunk barátnőmmel, sokakat beszélgettem haverokkal, ismerősökkel ilyesmi témákról és a legtöbben elismerték h nekik se igazán megy ez az egyéjszakás dolog. Mindenkinek kell bizonyos idő mire IGAZÁN kívánja a másikat és tényleg jó szex lesz belőle. Persze lehet részegen kúrni de az sose lesz olyan mint ha az ember valaki olyannal van együtt akivel lelkileg is megtalálták valamilyen szinten a közös hangot.

2019. aug. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!