Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok ha az utcán ismeretlenül odamenne egy normális srác ismerkedni hogy reagálnátok? 24/F
Kérlek,
válassz az alábbi lehetetlenségek közül:
A) karate
B) ai ki do
C) kung fu
D) telefonos segítség
E) netán felezzünk (meg téged)?
Az előítéletek/tapasztalatok sok mindent elárulnak. Nekem volt amikor így odamentem aztán a lánynak volt barátja de ennek ellenére később együtt sétáltattuk a kutyáját, beszélgettünk (ez itthon a közelben volt). Aztán volt olyan is mikor a Duna partján üldögélt egyedül egy lány, igaz akkor nem egyedül voltam hanem másik srác is volt ott de végül egyedül odamentem (már nem tudom mivel). A lány csinos volt, értelmes, kedves és egyáltalán nem azt éreztette velem hogy zavarom. Végül aznap már csókolóztunk.
Értem hogy a hozzám hasonlóak nem mennek így oda mert akik kimozdulósak azok találnak párt maguknak de ha nem tudtok tiszta lappal indítani egy szimpatikus sráccal az elég nagy probléma. Kicsi az esélye hogy rendes talál be de mi van ha mégis.
Végülis a ti dolgotok, ha elküldtök egy ,, rendes, ápolt, helyesebb idegent " aki vette a bátorságot és meg akar titeket ismerni. Mert a társkeresőkön, itt nyilván ilyen nem fordulhat elő.
Elég sok hazánkban a legalja, primitív suttyó szóval köszönöm mindenki nevében is hogy igencsak nehezebbé tette a rendes fiúk dolgát. Mondjuk én abban hiszek hogy egy aranyos, kedves lány akkor sem fog elküldeni főleg nem bunkón. Ha így tesz valaki egy rendes srác kezdeményezésére akkor a lányban van a hiba.
"ahhoz szoktak hozzá sajnos hogy a beteg perverzek találják így meg őket"
Ebben a mondatodban van a lényeg.
16
Ez nem mindenkinél úgy van hogy xy-nal smárolt, akkor aznap este bárkivel smárolna. Ha valaki tényleg tetszik, pl sok emberrel való több hónap év stb ismerkedés után, ott van végre egy akivel tényleg megvan az összhang, akkor nem érdemes agyalogni túl sokat. Ez nem olyan ahogy elképzeled hogy teszteled a jelölteket és amikor elér egy %-ot a tesztelés akkor na jó smárolhatunk. Ez számító így. Van olyan találkozás amikor teljesen normális első randin a csók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!