Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfi öregnek számít a 25-30 éves nőknél? Kezdenétek ilyen korú férfival?
Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 23:40
11/20 anonim válasza:
Ha minden renedben van vele, akkor teljesen jó.
12/20 anonim válasza:
#7: Kodály alá én se adom.
Üdv
18/L
13/20 Estádio de Felchút válasza:
#12 Vajna Timi, maga az?
Amúgy ti kajak születésui anyakönyvi kivonatot lobogtatva csajoztok/pasiztok, vagy mi a pék fäsza ez a sok életkoros kérdés? Bejön/nem jön be. Pont nem az fogja eldönteni, mi van a nagy nemzethy regiszterben.
14/20 anonim válasza:
Azert az latszik, hogy egy ferfi 25 vagy 35 eves. Nekem 25 evesen egy 35 eves teljesen mas vilag volt, nem ertettem, miert koslat utanam.
15/20 anonim válasza:
Úgy látom plusz 7-8 év még belefér a nőknél, néha 10 is. Tehát olyan 27-28 évestől felfelé simán lehet esélye.
16/20 anonim válasza:
25-30 évesen max 28 éves pasikkal ismerkedtem.
17/20 anonim válasza:
Kerdes melyik az a 30 eves pasi akinek majd 28 eves no kell ha megkaphat 23 evest is
18/20 anonim válasza:
Neked csak a kora számít?
Kollégám is ilyen. Állandóan hallgattuk, hogy a 25 évvel fiatalabb felesége imígy meg úgy. Aztán családi napra elhozta. Egy szódásüveg szemüveges, lenőtt hajú trampli, aki egy kézen meg tudja számolni a fogait. De: 22 éves.
Nem igen akarták lecsapni a kezéről.
19/20 anonim válasza:
Dehogy számít öregnek. Csak a nők 25 alatt elég komolytalanok.
20/20 anonim válasza:
Bocs, elírtam, 30 alatt. De 25 alatt is. Sokszor elgondolkodtató hogy egy érett férfi vesztegesse az idejét fiatal csajokra akiknek semmi életcéljuk nincs még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!