Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok. Mennyire szánalmas ha egy 33 éves férfi egy 13 éves, de jol karban tartott, megkimelt G-s Astraval jar, mert nem akarja a megsportol penzet autora elverni, mert jovore lakast akar venni?
Tényleg megalázó, ha csak viszonylag regebbi autoval jár egy 30-as értelmes, normális férfi?
" a nok tobbsege azt mondja, hogy 13 év feletti auto kicsit kinos nekik."
Mutass már erről egy hiteles forrást, Kérdező!
En 35 evesen egy ketutemu, fustokado, 1968-as evjaratu Vespa Super robogoval jarok Malajziaban. Persze fullra felujitottam, meg teleraktam minden biszbasszal. Potkerek is van :)
Amugy kit erdekel, hogy milyen jarmuved van? Ha neked tetszik....
F
Szóval volt bőr a képeden mas autóját rendszámmal felrakni és elhitetni másokkal azt hogy ez a te kocsid. Ennyire undorító a 13 éves autód, hogy másét kell mutogasd? Amúgy meg megsúgom haver hogy a képen szereplő kocsi már csak azért sem lehet 13 éves mert nekünk is van a családban G astra újonnan vásárolt anno és 12 éves K-s rendszámmal. Szóval ha a saját autód nem tudod felvállalni és máséval élsz vissza ráadásul hogy adatot teszel ki róla már az szabálysértés.
Szóval szerintem nem a rohadó autód miatt nincs senkid hanem mert fejben sem vagy tiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!