Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek elkeseredni. Hogy találjak párt?

Figyelt kérdés

Igazából pár éve nincs komoly párkapcsolatom, csak ilyen alkalmi dolgok voltak. Jó lenne már egy társ. A múltkor még masszázslánynál is voltam, hogy legalább csökkentsem a szexuális vágyat, de még azután is bűntudatom volt, hogy valakit "megvettem" egy órára.

30 éves vagyok, régen tök jól ment a csajozás, most meg - bár öreges hangzik - de mintha már nem lehetne találni normális lányt. Nem akarok általánosítani, biztosan van.

De az utóbbi időszakban akárkire ráírtam, két értelmes szót nem tudott mondani, átvertek, húzták az agyam, vagy csak simán nem akart semmit.

Néha jártam szórakozóhelyre, de ott sem lett semmi.

Elvesztettem önmagam, az emberek változtak, vagy mi történt?

2019. aug. 23. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
*ha egyedül nem megy, szakember segítségével
2019. aug. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!