Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szívesebben járnátok külföldi pasival, ha lenne rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 20:47
1/12 anonim válasza:
Magyarral járnék (külföldi is benne van), jobban megértenénk egymást az azonos kultúra miatt.
2/12 anonim válasza:
Nem.
Volt külföldi párom, a nyelv nem okozott nehézséget, de önmagában semmi pluszt nem adott, hogy nem magyar.
3/12 anonim válasza:
Nem, sőt engem még itt, az országban is visszatart a távolság. Bár erről nem írtál, de egy külföldit vélhetőleg oda-is- köt az élete. Mások a szokások, más az életforma, más mentalitás. És igen, a nyelvi nehézségek.
Volt egy török származású orvos ismerősöm aki olyan módon zaklatott,hogy telefonszámot kellett változtatnom. Álmomban ne jöjjön elő...
4/12 anonim válasza:
Nem, alapból nagy hátrányból indulna nálam egy külföldi pasi a nyelvi és kulturális különbségek miatt, a távolságról meg nem is beszélve. Viszont egyetlen alkalommal volt rá példa hogy nagyon elvarázsolt egy külföldi srác, vele esetleg megpróbáltam volna. De minden más esetben maradok a magyaroknál.
6/12 Sunshinedoll válasza:
Nekem mindegy. Volt már ilyen is, olyan is.
8/12 anonim válasza:
Skóciában vagyok egyetemista és skót barátom van. Nem azért jöttünk össze, mert ő külföldi magyar szemmel, hanem megnyert a személyiségével és a külsejével. Mivel szeretem a skót kultúrát (kint is fogok maradni) ezért biztos adott ez is némi pluszt.
9/12 anonim válasza:
> #6: Dubaiban? 😋
Ahhoz ki is kéne néznie valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!