Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néhány nő hogyan tud vonzódni egy kövér férfihoz?
Figyelt kérdés
Igazából szerintem a megjelenésük sem túl férfias, ruha nélkül pedig legkevésbé sem szexi egy kövér test. Arról nem is beszélve, hogy a fizikai megterhelést sem bírják olyan jól.2019. aug. 20. 09:40
1/7 anonim válasza:
Engem csinos lánynak mondanak és egy eléggé elhízott férfiba szerettem bele, sokan nem értették hogyan lehet ez, hát úgy hogy nagyon okos volt és az esze amihez vonzódtam és nem a testéhez, testét idővel megszerettem.
Szóval egyes ott van a harmadik ok is csak hát aki nagyon felszínes és a külső vonzódáson túl nem lát az ezt sose fogja megérteni. 26 N
2/7 anonim válasza:
Majd ha felnősz, akkor rá fogsz jönni, hogy a külső másodlagos.
3/7 anonim válasza:
Önbecsülés,magabiztosság hiány, sebtapasz effektus,ami azt jelenti,hogy besérült a lány és addig el van egy gyengébb kaliberű férfivel amig fel nem emeli magát,de amint valahogy a nő már jobban lesz dobbantani fog mert rájön sokkal jobb kaliberű férfit is megkaphat.
Vagy ott lehet mèg a PÈNZ is.
4/7 anonim válasza:
# 3: Ez hülyeség. Voltak adonisz termetű pasijaim, borzalmas személyiséggel, nem voltam velük boldog egy cseppet sem. Most beleszerelmesedtem egy egyáltalán nem adoniszba, az esze és a személyisége miatt. Nem cserélném el 100 jótestűért sem.
5/7 anonim válasza:
1-es,és gondolom nem szegény ember...
6/7 anonim válasza:
Évekig éltem egy testépítő férfival, akinek mindene volt a külső, de a jelleme sajnos rendkívül taszító volt. Most együtt vagyok egy férfival, aki az első randin egyáltalán nem tetszett. Aztán mégis megfogott a személyisége és most már nagyon boldog vagyok, hogy adtam neki még egy randiesélyt, három éve élünk együtt és sosem voltam ilyen boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!