Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40+ nőknél mi jelent a kritériumok között a “legyenek céljaid az életben”?
Remélem még halálom előtti napon is lesz célom. Szerinted mit jelent, hogy legyen célja... legyen ahova el akar jutni, amit tenni akar.
Ezekre példát, kb bármi lehet példa. Foglalkozz önismerettel.
Miért? Csak 40 éves korig vannak céljai valakinek szerinted?
Hogy hogy mit? MInt 40 alatt. Kivéve a gyerekszülés, nevelés.
Például: új karrier, tanulás, utazás, költözés új lakásba/házba, vállalkozás....
#16 nagyon sok sikert kivánok nektek.
Kérlek olvasd el a kérdést! És az a baj hogy nem mindenki hagyhatja el az országot. Családi, anyagi, iskolai végzettség, nyelvtudás hiánya stb okok miatt.
Mondom a saját példámat, Magyarországon élőként. A párom jól keres, vezető beosztású, 40+-os. Nem élünk együtt, de közel lakunk egymáshoz. Nekem vagy gyerekem, középfokú végzettséggel átlagbérem,családi házam. Jóval kevesebb jövedelemből élek mint a gyermektelen párom aki még mindig a szülőkkel lakik, és azt sem mentség- szerintem,hogy a gondoskodására szorulnak.
Az én elvem az,hogy meg kell keresni azt a munkát, amit végzettségünk, vagy továbbképzésünk után a legjobban fizetőnek, végezhetőnek érzünk, meg kell találni azokat a célokat amire a megtakarításomat fel tudom használni, és persze lenni kell egy vésztartaléknak.
A párom a középső lépést kihagyja. Megkeresi, és tartalékolja.Én biztatom arra,hogy fektesse be, de azt mondja, egyelőre nincs szüksége semmire.
Én örülök annak ha bármit meg tudok venni, ha szépíteni tudom az otthonomat, ha támogatni tudom a gyerekemet. Mindig vannak apróbb/nagyobb céljaim, amire lehetőségem van épp".
Ha valaki úgy él,hogy kel/dolgozik/hazamegy/fekszik és jön a következő nap,esetleg még emellé elmorog azon,hogy keveset keres, unja a munkáját,nincs kedve semmihez,az céltalan 40 évesen is.
Nem kell,hogy annyira nagy célok legyenek, de adott élethelyzetben - és ez kortól független- mindenkinek kell valami mozgatórúgónak lennie.
#19 köszönöm
Az irásodból elhiszem hogy nő vagy és a pontos képet kaptam a mondat jelentéséről. Eddig is sejtettem de ennél egyértelműbben nehéz lett volna leiirni. 😃😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!