Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40+ nőknél mi jelent a kritériumok között a “legyenek céljaid az életben”?
2-es nagyon jól fogalmazta meg. A hideg ráz az ilyen követelöző, akaratos emberektől. (És egyébként akár nő, akár férfi.) Ez a mondat, hogy “legyenek céljaid az életben” helyesen így szól: - a szememben nem férfi az, akinek nincs olyan célja, amivel azonosulni tudok.
Amikor ezt a mondatot hallom, olvasom,a volt párom jut eszembe, aki folyton ezen pörgött, de ezek a célok csak róla szóltak, ami neki nem tetszett, az "nem cél". A tisztelet teljes hiánya volt, maga körül forgott, és idegebeteg volt, ha nem úgy alakult valami, ahogy ő akarta. Ha egy nőtől elhangzik ez a mondat, akkor máris tudom kivel állok szemben...
#6. Akkor ez alapján összefoglalva "valósítsa meg a céljaim, mert én 40 év alatt se tudtam" 😃
33/f
Minden embernek más a cèlja. Pl. ha kövèr vagy, akkor legyen cèl a fogyás. Ha önző vagy, akkor törekedj az önzetlensègre. Hibáikat javítás ki, vállj jobb emberrè.
Cèl lehet mèg a családalapítás, vagy saját magad továbbkèpzèse.
#4 mire gondolsz ami opció egy 40-és gyári munkás buta embernek hogy olyan szinten változzon hogy a 200 ezres minimál bért túl lepje?
minimálbér nettó 99.000
bérminimum nettó 130.000
KSH átlag fizetés nettó 238.000
7: igen, nagyjából :)
Persze azzal egyetértek, amit itt írtak, hogy ne elégedjen meg egy pozícióval, hanem legyen igénye a többre... magyarán ne úgy éljen, mint az melós, aki ledolgozta a kötelezőt, majd tv, sör, és alvás. (Mondjuk ezt is megértem valahol, mert lehet, hogy nem vágyik valaki többre..) De annyi biztos, hogy nekem ez a mondat inkább bizalomvesztés, mert máris lekezelő, és degradáló az emberekkel. Inkább csak emiatt. Fura, hogy rögtön letesz egy ilyen mondatot, mint egy szűrőt - akinek nincs célja, az "selejt"... kb ez jön le belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!