Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40+ nőknél mi jelent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40+ nőknél mi jelent a kritériumok között a “legyenek céljaid az életben”?

Figyelt kérdés
A mai Magyarországon milyen célok lehetnek ezek, 40 fölött mit akarnak csinálni, elérni, tervezni?

2019. aug. 20. 08:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%

"jótékonykodás" pl.

33/f

2019. aug. 20. 08:31
 2/22 anonim ***** válasza:
37%
15-95 év között a "legyenek céljaid" a nőknél nem azt jelenti hogy legyenek céljaid, hanem hogy a céljaid azok legyenek amiket a nő akar. Az én célom pl. a kényelmes és nyugalmas élet. Ez a nőknél pl. nem cél.
2019. aug. 20. 08:35
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Én ezt sokszor olyanoktól hallom, akik a céloktól várnak boldogságot,ami aztán egy ördögi kör, mert újabb cél kell mindig. A másik amikor unatkoznak, és a másiktól várnak ötleteket, meg hogy “tegyen is érte” (kedvencem), magyarán kell egy partner akinek ötlete van, pénze van, céltudatos... ilyenkor mellé tud állni, mert neki még terve sem volt. Láttam, tapasztaltam ilyet, a környezetem is megállapította ezt, nem én vetítek rájuk ilyet.
2019. aug. 20. 08:36
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
Hogy ne akarjon örökké egy gyári munkás buta ember maradni 200 ezres minimálbérért. Hanem törekedjen valamit elérni az életében és jobb anyagi helyzetet kovácsolni.
2019. aug. 20. 08:41
 5/22 anonim ***** válasza:
24%
Azt, hogy legyen lakásod, kocsid, jó fizetésed.
2019. aug. 20. 08:43
 6/22 anonim ***** válasza:
33%

2-es nagyon jól fogalmazta meg. A hideg ráz az ilyen követelöző, akaratos emberektől. (És egyébként akár nő, akár férfi.) Ez a mondat, hogy “legyenek céljaid az életben” helyesen így szól: - a szememben nem férfi az, akinek nincs olyan célja, amivel azonosulni tudok.

Amikor ezt a mondatot hallom, olvasom,a volt párom jut eszembe, aki folyton ezen pörgött, de ezek a célok csak róla szóltak, ami neki nem tetszett, az "nem cél". A tisztelet teljes hiánya volt, maga körül forgott, és idegebeteg volt, ha nem úgy alakult valami, ahogy ő akarta. Ha egy nőtől elhangzik ez a mondat, akkor máris tudom kivel állok szemben...

2019. aug. 20. 08:53
 7/22 anonim ***** válasza:
28%

#6. Akkor ez alapján összefoglalva "valósítsa meg a céljaim, mert én 40 év alatt se tudtam" 😃

33/f

2019. aug. 20. 08:55
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Minden embernek más a cèlja. Pl. ha kövèr vagy, akkor legyen cèl a fogyás. Ha önző vagy, akkor törekedj az önzetlensègre. Hibáikat javítás ki, vállj jobb emberrè.

Cèl lehet mèg a családalapítás, vagy saját magad továbbkèpzèse.

2019. aug. 20. 08:55
 9/22 A kérdező kommentje:

#4 mire gondolsz ami opció egy 40-és gyári munkás buta embernek hogy olyan szinten változzon hogy a 200 ezres minimál bért túl lepje?

minimálbér nettó 99.000

bérminimum nettó 130.000

KSH átlag fizetés nettó 238.000

2019. aug. 20. 08:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

7: igen, nagyjából :)

Persze azzal egyetértek, amit itt írtak, hogy ne elégedjen meg egy pozícióval, hanem legyen igénye a többre... magyarán ne úgy éljen, mint az melós, aki ledolgozta a kötelezőt, majd tv, sör, és alvás. (Mondjuk ezt is megértem valahol, mert lehet, hogy nem vágyik valaki többre..) De annyi biztos, hogy nekem ez a mondat inkább bizalomvesztés, mert máris lekezelő, és degradáló az emberekkel. Inkább csak emiatt. Fura, hogy rögtön letesz egy ilyen mondatot, mint egy szűrőt - akinek nincs célja, az "selejt"... kb ez jön le belőle.

2019. aug. 20. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!