Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan pasi, aki annyira gátlásos a külseje/adottságai miatt, hogy soha életében nem szólított még le egy lányt se? Ha igen, akkor milyen véleménnyel lennétek róla?

Figyelt kérdés

2019. aug. 19. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
#8. Miért? Miért? Miért?
2019. aug. 19. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Akkor várok örökké, nékem van időm :) És vannak hivatásosak is.
2019. aug. 19. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Én ilyen vagyok, ilyen hogy random oda megyek valakihez ismerkedési szándékkal ki van zárva, én is elutasitanam magamat, tudom hol a helyem. Mi a véleményem az ilyen emberekről? Megszivtak, selejt adottságok+hasonló önértékelés= soha nem lesz senkid, max ha a csaj kezdeményez, vagy valami oknál fogva bekerülsz a társaságába (magamat ismerve az ilyen alakok ezt is elrontják félig-meddig szándékosan).
2019. aug. 19. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"selejt adottságok+hasonló önértékelés"

Bár tegyük hozzá, hogy a selejt adottságok + földkörüli pályán tartózkodó önértékelés sem jobb, abból lesz a "kinek képzeli ez magát" hitetlenkedés és a sitcom sorozatokba illő flörtölések. Volt ilyen osztálytársam. Ronda volt? Talán még nálam is rondább. Csajozott? Naná. Beégett, mindenki kiröhögte, konkrétan "Sanyi ötperc"-nek tituláltuk ezeket és szinte vártuk mikor nyomul megint valakire és hogy lesz megint elzavarva. Érdekes volt, de valahol rémisztő is mennyire nem vette a lapot.

2019. aug. 19. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
De Sanyinak azóta lehet lett valakije, neked meg nem.
2019. aug. 19. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Erősen kétlem.

2019. aug. 19. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Sokszor én is Sanyoid viselkedésű vagyok, amikor bekattanok és gerillapróbálkozásokba kezdek.
2019. aug. 19. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már szólítottam le, de bár inkább ne tettem volna soha. :))
2019. aug. 19. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!