Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelitek, ha elmondját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek, ha elmondjátok az amit éreztek annak a lánynak kiért odavagytok és nagyon tetszik nektek és végül ignorál, rád sem hederít?

Figyelt kérdés

Hogyan érint ez, ha az amit elmondtál és elé tetted a szíved és az érzéseidet semmilyen reakciót nem vált ki belőle, pozitívan az irányodba.

Hogy kellene ezt helyesen kezelni, feldolgozni?

Most azt érzem, hogy értéktelen vagyok, csúnya férfi és én nem kellek senkinek. Kb ilyen érzések kavarognak most bennem ez után.

2019. aug. 19. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Örülök neki, hogy neked az aktuális kedvenceid a Pease könyvek"

Nem tudom, honnan veszed ezt. A Testbeszéd könyvbe évtizedekkel ezelőtt beleolvastam. Kiindulási pontnak jó volt ahhoz, hogy tudatosítsak pár dolgot, amit addig tudattalanul csináltam, de ennyi. Ami a mások által ezen az úton közölt információt illeti, abból meg csak azzal szoktam foglalkozni, ami közvetlenül érint engem, a többi nem érdekel, mivel az már rájuk, nem rám tartozik. Ez a többszörös álarc viselés téma is ilyen - ha adott esetben a lányt nem érdekelném, akkor ezen kívül minek foglalkoznék azzal, hogy ő általában véve hogyan viszonyul a külvilághoz? Nem akar velem kapcsolatot - oké, ennyi. A többi az ő dolga, ha lesznek következményei, nyilván ő fogja viselni, nem?

2019. aug. 20. 01:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Van pocakod ? Túlsúlyos vagy?

Talán ezért nem tart férfinek.

2019. aug. 20. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!