Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha nektek tetszik 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20001111 kérdése:

Lányok ha nektek tetszik 1 fiú mit tennétek? Elmondjátok? Hogyan?

Figyelt kérdés

mit tehetnék?semmi lényegeset nem tudok róla.:( azt se tudom

mit gondol rólam.meg nem tom hogy elmondjam ne mondjam stb. 1 osztályba járunk.közös az talán van bennük de,fogalmam sincs hogy mit tegyek.:(

2013. febr. 17. 12:20
 1/5 anonim válasza:
beszélges vele ,közeledj hozzá ismerd meg.:))
2013. febr. 17. 12:23
 2/5 A kérdező kommentje:
ja csak ezzel az a gond hogy a haverjai körül veszik mindig.
2013. febr. 17. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
hát hirtelen az jutott eszembe, hogy próbálj vele pl. facebookon beszélni vele, ha élőben nem mersze először odamenni a haverok miatt. Vagy kérd valamiben a segítségét, olyan tárgyból pl. amiben jó, vagy csak próbálj összehaverkodni velük. Legyél kicsit vagány, az biztos bejön. Nekem egyszer bejött, hogy elkezdtem piszkálni a srácot, aki tetszett, és tök vevő volt rá :D Sokféle mód létezik, legyél kreatív bátran. Csak én nem mondanám meg nyíltan, egy srácnak, hogy bejössz, de ez én vagyok, ismerek olyan srácot, akit ez abszolút lenyűgözött. Sosem lehet tudni.
2013. febr. 17. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
lehetséges de nincs fésze úgy könnyű volna.
2013. febr. 17. 12:59
 5/5 anonim válasza:
Leszopnám a sulimosdóba
2013. febr. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!