Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők felé mindenképpen el kell köteleződni, másképpen nem lehet ismerkedni?
Amúgy, az egyik exem jó példa a darabszámra. Neki is és nekem is 3db hosszú kapcsolata volt, sok éves. Az 3 szexpartner 15 év alatt (megcsalás nem volt).
Csak amikor szingli volt 2 kapcsolat között, akkor ő gyors körökkel vigasztalodott, én meg vért izzadtam egy randiért is.
Hiába találtunk kb ugyanannyi idő alatt újra komoly kapcsolatot, neki így 3 komoly+szakításomként 4-5 nem komoly volt 15 év alatt, nekem meg 3 komoly, meg becsúszott 1-2 nem komoly, csak nem szakításomkènt, hanem összesen. Így aztán neki bőven 2-3x annyi szexpartnere volt, mint nekem, pedig papíron a 15 évből több mint 13-at mindketten monogám kapcsolatban töltöttünk.
Nekem eddig három komoly kapcsolatom volt (65F), de egyik sem úgy kezdődött, hogy előre megbeszéltük, hogy ez 10 évig fog tartani.
Kialakult lassan.
És volt pár, ami még elakadt valahol aztán vagy barátság lett, vagy semmi.
Nem a szavaiban bízták, hanem a viselkedésemben.
Mindig elmondom nekik és mindig az van kihozva belőle, hogy ezt benéztem, mert x idővel később vagyunk, ő már nem olyan, hanem már üzlettel és minél előnyösebb üzletet akar kötni. Innentől meg ugye a gyakorlat síkján ellenérdekeltek leszünk a más kiindulási pont miatt.
Áhh de jó lenne újra tininek lenni. Akkor még nem volt senki ilyen paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!