Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők felé mindenképpen el kell köteleződni, másképpen nem lehet ismerkedni?
Az átlagpasiként kell elköteleződnöd, hogy ott legyél a friendzone-ban tartalékként a nőnek. Erre azért van szükség, mert ezidőalatt ismerkedik az alfahímmel és reménykedik benne, hogy majd vele tud összejönni. Az alfahím viszont bármit megtehet, a nő tőle nem mer kérni semmit sem, csak várja, hogy őt válassza (tehát nekik nem kell elköteleződni, ők azok, akik szemrebbenés nélkül párhuzamosan több nővel is szexelnek). Amennyiben ez nem sikerül és az alfahím végül nem a csajt választja, akkor visszanyúl a friendzone átlagpasijaihoz.
Most sokak lelkivilágába beletapostam, pedig ez tényleg így működik. De beletelik még pár napba mire kellő bizonyítékot gyűjtök össze ehhez. Jelenleg is egy széleskötű vizsgálatot csinálok netes társkeresőkön, csak kell még egy bizonyos szám fölé menjek, hogy a minta reprezentatív legyen a női lakosságon belül.
"nem állhatok úgy a dologhoz, hogy majd alakul"
De igen.
Csak legyen merszed az elején tisztázni!
Mert személyfüggő, kivel lehet ezt és kivel nem.
Képzeld, még szexet is lehet így szerezni. Odamész egy ismeretlen nőhöz, és leülsz ismerkedni, ha jó néven veszi. Beszélgettek 1-2 percet, és utána megkérdezheted, hogy ha megtetszetek egymásnak, részéről elképzelhető-e, hogy aznap szeretkeztek.
Ha nemet mond, akkor udvariasan elköszönsz.
Jól írja az előttem válaszoló. A nőknek tetszik az őszinteség,korrektség és nyíltság. Nem kell játszmázni,taktikázni,hazudni.
Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy nővel,akkor úgy állj hozzá,viszont ha csak lazábbat,esetleg egy éjszakásat,akkor tessék szépen az elején letisztázni.Érett,értelmes nő,így is bele fog menni,ha szeretné,hiszen tudja,hogy mire kell számítania.
Lehet,hogy félnek egy újabb csalódástól,beetetéstől. Megunták,hogy szórakoznak velük és félnek,hogy kihasználod őket és amíg nem érzik magukat biztonságban,addig nem szeretnék beletenni magukat 100%-ig.(Tudom,hogy a nők is szép számmal kihasználják a férfiakat,manapság már nincs tisztelet sokakban.)
Persze,ez számodra(számomra is)kiábrándító lehet. Viszont nem tudom,hogy mit jelent nálad az,hogy komoly kapcsolat szempontjából ismerkedsz és a nők ezt nem úgy teszik.
De kérlek,hogy ne hazudj semmit össze a nőnek! Sokkal jobb a tiszta szándék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!