Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki él vagy élt Dubajban?
Figyelt kérdés
A lakosság 72%-a férfi. Elég kevés a szülőképes nő akivel kapcsolatot építhetnének. Láttam dubaj datingen jobbnál jobb 30as pasikat. A sejk 40hez közelítő barátai is mind szinglik. Meg folyton csak haveroznak. Most mi arra a helyzet? A férfiak zöme magányos? Meg nincs is sok esélyük társat találni?2019. aug. 17. 20:08
11/20 A kérdező kommentje:
Szőrös arabok. Hát ehhez képest Dubai datingen csupa jobbnál jobb pasi keres társat. 30-as korosztályban. Magyaroknál ehhez képest elég sok sörhasút látok ennyi idôsen.
2019. aug. 18. 15:15
12/20 anonim válasza:
Attól mert nem kellettél egy magyar pasinak sem, nem kell kitalálni, hogy mindegyik sörhasú, és hogy jobbak az arab pasik, mert körberöhögnek. Dubai szakértőnek meg szintén ne hidd magadat, mert olvastál ezt-azt a neten, mai napig nevetséges okok miatt csuknak le nőket.
13/20 A kérdező kommentje:
Tényleg lecsuknak nőket? Ehhez képest az éves szintű bűncselekmények száma kb évi egy darab. Hahahaha csupa idióta írogat Dubajról.
2019. aug. 18. 21:05
15/20 anonim válasza:
"Hahahaha csupa idióta írogat Dubajról."
Ja, te
16/20 anonim válasza:
Na mivan, nagyon csendben maradtál :)
És azért arra is vigyázz majd nőként, hogy miket írsz a facebookra
17/20 A kérdező kommentje:
Ó elmondom neked ezt eddig is tudtam Dubajról. Muszlim ország. Ettől függetlenül kb egy évben jó ha van egy bűncselekmény az egész városban. Ettől még az ott élők 90%-a európai stb....követek egy bloggert Dubajból akinek az elmondása szerint kb annyira tisztelik ott a nőket hogy ingyen mehetsz be szórakozóhelyekre is. Stb...ti azokhoz képest inkább hagyjuk milyenek vagytok. Jól látszott a mentalitás itt is. Feltettem egy kérdést, hogy van-e itt olyan aki tudja,hogy Dubajban a férfiak mennyire küzdenek társkeresési nehézséggel az aránytalan demográfia okán. Erre persze, hogy csak úgy dőlt belőletek normális válasz helyett a felháborodós stílusú egy adag irigység meg gyűlölet. Hogy ugyan tele vannak k.rvákkal meg mindre jut 3 ribi. Na ja alig vagytok irigyek...mért is egyedülálló sok magyar férfi? Mert ahelyett hogy változtatna magán inkább csak irigykedik a másikra meg pocskondiázik akinek jobban fut a szekér nőügyben. Nem visonganotok kéne pajtikáim hanem megtanulni eleget tenni a nők elvárásainak. De amíg annyi eszetek sincs hogy a kiírt kérdésre válaszoljatok addig.....mindenesetre ribizlik mindenhol vannak. De társat is mindenki akar,ugyhogy hiába van egy rakás prostituált. De ja kösz a nagy semmit.
2019. aug. 21. 01:19
18/20 anonim válasza:
Aki itt szingli és siránkozik mert nem kell senkinek az te vagy nem én 😂😂nem nekem kell muszlim országba utazni a kapcsolatért😂
Magyarországon, főleg pesten rengeteg igényes, intelligens, tanult, jól kereső pasi van. Az hogy te nem kellesz senkinek nem a mi hibánk
19/20 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy nem kellek senkinek drágám. feltettem egy kérdést Dubajról,de egyikőtök sem volt képes válaszolni csak gyűlölködni. Jól mutatja a tipikus magyar mentalitást ez az egész amilyen válaszokat adtatok. Gyűlöljük őket meg mondjuk el őket minden rossznak,mert ők gazdagabbak mint mi és akkor muszály utálni. De egy sem volt köztetek aki a kérdésre válaszolt volna. A kérdés arról szólt, hogy a demográfiai aránytalanság miatt a dubaji férfiaknak nehéz-e társat találni? na ebből jutottunk el a szőrös arabokon keresztül a nekem biztos arab kell mert itt nem kellek a kutyának sem. Vagy inkább nekem nem jönnek be!
2019. aug. 23. 16:43
20/20 Savlekotő válasza:
Miért nem tiltják le az ilyen embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!