Aki jàrt Dubajban màrciusban milyen időjàràs volt ott?
Figyelt kérdés
2018. nov. 16. 17:20
1/7 anonim válasza:
A többség aki dubajba jár, képtelen egy egyszerű guglis keresésre is.
De neked segítek haver, mert te jó fejnek tűnsz, weather dubai march, ez való neked.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2018. nov. 16. 18:49
3/7 anonim válasza:
szia barátnőm ott él és jól keres elvileg marketinges. szerinte jó az időjárás és jók a szülész- nőgyógyászok is. nem tudom miért mondta ezt amúgy. Karácsonyra hazajön hála égnek :)
4/7 anonim válasza:
Szia, mi február végén voltunk ott. Nem tudom jó e neked a tapasztalatom de akkor nagyon klasssz meleg volt.
32 fok. Semmi pénzér nem mennék oda később.
5/7 A kérdező kommentje:
Mi màrcius elejèn megyünk 3 ès 5 èves kicsivel,ugyhogy az a 32 fok ha lenne az szuper lenne,koszonom a vàlaszt
2018. nov. 17. 14:18
6/7 anonim válasza:
két éve voltam március közepén. Én már picit túl melegnek találtam az időt, de én amúgy is inkább hidegpárti vagyok. Olyan 30-35 fok körül mozgott a levegő egy nap kúszott fel egyedül olyan 38-39ig.:)
Off, meg tudom hogy kötekedés. De kedves 3as. Mi a bánat lényege is volt tulajdonképpen a válaszodnak?
7/7 anonim válasza:
Idén voltunk március 15-i hétvégén. Szerintem a legjobb időpont Dubajt meglátogatni. Még nem elviselhetelen a meleg, viszont a tenger már kellemesen felmelegedik 26 fokra és lehet benne jókat fürdeni. Másrészről nincs tele minden turistákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!