Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerkedős oldal ahol a nők kezdeményeznek?
Köszönöm az eddigieket, nem vitaindítónak szántam , szoktam is ráírni nőkre, van (szerintem) jó profilom és képeim, de valahogyan a siker eddig elmaradt.
Értem hogy a nők nem nagyon fognak írni, tisztában vagyok ezzel is. De azt mint tudjuk elég szar esélyekkel indul sok férfi aki komolyan gondolja az ismerkedést, mert a nőknél mindig fullon a postaláda a sok "szex ma?" levél közt elveszik a normális, megunják stb...
Igen aki ajánlotta hogy mozduljak ki , szoktam , vannak elfoglaltságaim, hobbijaim . Ezek le is kötnek sokszor, de azért hobbi nem egyenlő párkapcsolat...
Aki ajánlott egy konkrét alkalmazást annak nagyon köszönöm! Ki fogom próbálni.
Köszi mindenkinek aki eddig írt.
A közös hobbi már egy jó közös pont lehet. Én is elsősorban ezt a vonalat veszem alapul ismerkedéshez, igaz, hogy fent vagyok társkeresőn is, de az csak azért, mert sose lehet tudni. Igazából sokkal jobban örülnék neki, ha nem célzott társkereséssel, hanem valami hobbi kapcsán sikerülne összejönni valakivel, akkor eleve önmagunkat adjuk, és nem annyira erőltetett.
A spinning edzőm egy kerékpártúra alkalmával ismerte meg a most már férjét, akivel ez egy közös hobbi azóta is. Egy 50-es kollégám és a felesége (már felnőtt gyerekeik vannak) rendszeresen terepfutnak és túráznak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!