Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen sírnom kell. Itt vagyok 31 éves, magamat már egy cseppet vénnek érzem. Sosem volt még igazi, komoly kapcsolatom. Már nem tudom mit tegyek?
Bár merre megyek, nem mernék oda lépni senkihez, mert az, hogy minden nőt folyton csak helyes pasival látok, elvette az életkedvem. Mindenkihez képest kevesebbnek érzem magam
Felakarom kötni magam inkább, mert belefáradtam, úgy hogy úgy se kellek soha senkinek már.
Igazából totál elrontottam az arányokat, de mindegy. Nekem se írtak vissza. 100-ból ha max 5-10. De azok meg mind elutasítóak voltak.
Múltkor voltam Szarvason, sajnos tényleg fájt az ínyem, mint a fene, jött velem szembe három dögös csajszi, megakartam kérdezni van e gyógyszerük, hát alig akartak megállni kb.
Megfordítanám a kérdést ha lenne egy csaj aki közölné hogy terhes és tőled van és megtartja akkor te annak örülnél ? No pláne hogy a csaj mellette még full életképtelen is lenne. Értsd teljesen képzetlen soha nem dolgozott... Azt akkor tartsd el.
(Csak azért mert több ilyen "szerencsés" embert is ismerek van köztük aki konkrétan hajléktalan is lett és teljesen leépült.)
Nekem is volt "szerencsém" ilyen nővel, már mint aki bepróbálkozott. Gyorsan koptattam.
Szóval a rinya helyett gondolkozz el ezen egy csöppet hogy lehet hogy neked mégsem annyira rossz.
Mint hogy lenne egy full sötét nőtől 3 kölköd azt nézhetnél ki a fejedből hogy most mi lesz.
30 F
Jó, biztos ebből a szempontból lehet jobban jártam igen. De attól még társas lények vagyunk, és függetlenül vágynék rá, hogy szeretve legyek, hogy fontos legyek valakinek.
De tényleg azt veszem észre, hogy egyre kevesebb az, akire azt mondhatnám, hogy normális a mai világban.
Az a baj, a mai világ már nem az igazi érzésekről szól. Régen, pár száz éve, nem az volt a divat, hogy minden nő azt leste ki a legjobb pasi a vidéken.
Ott még jelentett valamit egy ember. De ma? Semmi érték nincs bennünk és nem is azt keresik, aminek annak kellene lennie.
Nem akarom összetörni az idealizált világodat de 150-200 évvel ezelőtt (Magyarországon) az volt, hogy a szülök döntötték el hogy az adott fiú / lány kihez megy hozzá.
Na most ha te ott nem ütöttél meg egy elvárt általában anyagi szintet akkor szintén pofára lehetett esni.
Arról nem beszélve hogy nem a lányt kellet meggyőzni elsősorban hanem az apját.
De ha ezt szeretnéd személyesen is megtapasztalni, az Arab Világ illetve India tárt karokkal vár.
Ugyanis ott a mai napig ez a társadalmi rendszer áll fent.
Bár nekem van egy olyan érzésem hogy te nem vagy kitömve pénzel.
Igen, ki is halt volna Magyarország, hogy ha mindenki csak gazdagokkal jött volna össze. Azért éheztek napi szinten milliók, mert olyan nagy gazdaság volt itt. De biztos igazad van :)
Több értéke volt akkoriban egy embernek még. Igen, már akkor is voltak pénzéhes barmok, de nem volt mindenkinek lehetősége rá.
#15 ez csak az uralkodóosztályra volt igaz, ahol politikai, dinasztikus érdekek domináltak.
A köznép körében nem volt kijelölősdi, szerelemből házasodott a többség. Max. annyi korlátozás volt, hogy a földesúr lánya nem jöhetett össze szegényparaszttal.
Az Arab Világban és Indiában közel sem mindenütt ez a helyet.
Indiának sok olyan része van, ami nyugati életmódot folytat (pl Kerala), csak az elmaradott vidéki részekre igaz. Ahogyan az arab országok közt a többség egyáltalán nem is olyan mint az M1 hírműsoraiban, Tunézia és Libanon pl olyan mintha nyugati ország lenne, amit leírtál csak Szaúd-Arábiára meg néhány kevés hardcore arab országra vonatkozik, a többségre messze nem.
Egy újabb nap, mikor úgy járok emberek között, hogy tudom, nem jönne össze. Annyira fáradt vagyok már, annyira nincs kedvem semerre menni. És annyira frusztrál már, hogy mindenhol csak kizott párokat látok.
Miért kell élni? Boldogtalan vagyok. Nincs célom, nincs álmom. Nincsenek vágyaim. Szóval akkor miért éljek még tovább? Higgyen az a valótlanban, hogy szerencsétlenségére össze jöhet neki bárki, én nem hiszek ebben. Eddig is csak hülye tiniket tudtam volna megfogni, de megtartani már nem. Felnőtt nővel dolgom nem volt még, ha csak nem prostihoz akarnék menni. De az is értelmetlen.
A szeretetet, a szerelmet nem fogja pótolni soha!
Tényleg szeretnék meghalni! Elegem van ha kimegyek, csak kinevetnek a lányok, rajtam röhögnek a srácok is. Mi értelmem? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!