Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben a helyzetben mit tehetnék?
A párommal már egy fél éve lakumk együtt. Nincs is probléma. Viszont az egyik legjobb barátjával és neki a barátnőjével nem igazán találom meg a közös hangot. Egy-két órát még "kibírok" velük, bár akkor sem nagyon szólunk egymáshoz.
De most itt szeretnének nálunk aludni. A párom örülne ennek, én viszont kevésbé. Egész végig frusztrált lennék és alig várnám hogy másnap elmenjenek. Viszont ez a páromnak nem tetszik hogy a legjobb baratjával nem találom a közös hangot. És cserben hagynám hogyha azt az éjszakát az egyik barátnőmnél tölteném. Viszont igy nekem lenne rossz.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
21/L
Mi soha nem erőltetjük az ilyeneket, tudjuk, hogy ha valaki nem kedveli az egyik ismerősünket annak komoly oka van. Én nem nagyon tudok olyan barátját mondani, akit szeretnék, maximum is elviselem. Ő ezt maximálisan megérti, látja ő is, hogy mik azok a dolgok amik miatt soha nem leszünk puszipajtások, rengeteg dolguk van amik őt is irritálják. Mindketten elvagyunk a saját társaságunkkal és nem erőltetjük rá őket a másikra, főleg nem a közös otthonunkban. Hogyha a másik pár órát bír ki velük akkor jöjjön pár órára.
Soha nem értettem amikor valaki nem tudja objektíven nézni a saját barátait vagy szüleit és meglátni, hogy persze, vannak elviselhetetlen dolgai és olyasmik amik miatt érthető ha valaki nem kedveli. Nekünk ez annyira egyértelmű, ha nem kedveli hát nem, nem kell vele találkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!