Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik, hogy jobb lelépni szó nélkül mint bármit is mondani?
Ezt a jelenséget gondolom páran a hölgyek közül ismerik.
Azt, amikor a pasi meg a nő randizik, úgy tűnik jól elvannak, beszélgetnek, és vagy az első randi, vagy a többedik után, akár volt szex, akár nem (de főleg ha volt), a pasi felszívódik.
Nem jelentkezik többé, előtte mindennap irogatott, ajánlgatta ezt és azt a programot, helyet, most meg semmi.
Hetek után se jelentkezik. Vagy ha a nő ír, akkor vagy nem válaszol ha a pasi ha olvasta is, vagy jönnek a kifogások, mellébeszélések, ürügyek...Rosszabb esetben letilt.
Aztán meg a nőt okolják, hogy ''jajj, hát vedd észre, ha pasi nem jelentkezik azt jelenti nem jöttél be neki, ne írj neki, lépj tovább, ismerkedj mással''.
Főleg ha eltelik egy vagy akár két hét, és sajna azt szokta jelenteni, valszeg mással tölti az idejét.
Én nem tudom, de magyarázza meg nekem valaki, a pasik miért hiszik azt, hogy jobb, ha szó nélkül lelépnek, mintha megmondanák, hogy ''ne haragudj, de ez mégse fog működni, nem illünk össze'' vagy valami ilyesmi?
Nektek pasiknak ez ellenkező esetben hogy esne? Úgy tűnik a hölggyel jól megvagytok, lelkesnek tűnik, aztán látszólag ok nélkül eltűnik. Nem válaszol ha keresed, nem veszi fel telefont, ha nagy nehezen eléritek, jönnek a ''jajj elfoglalt voltam, nem vettem észre'', ''jajj még nem tudom hogy lesz majd megbeszéljük'', blablabla. És te ebből magadból jöjj rá, hogy nem kellesz a csajnak, holott se igent se nemet nem mond.
És nem kell hisztitől félni. Volt olyan nekem egy srác nem jött be, nem voltunk egy hullámhosszon, ezt kíméletesen megmondtam neki, nem volt balhé, megértette.
Semmi bizonytalanság, egyértelmű voltam, és nem bántottam meg.
Szóval? Miért kell szó nélkül lelépni, és ha kérdezünk titeket kamu kifogásokkal leszerelni nőt, bizonytalanságban hagyni?
Aztán csidálkoztok ha nő ideges lesz, dühös, és számon kéri rajtatok, persze mi nők a hibásak ezért is.
Örjítő a bizonytalanság, főleg, ha az illető nőnek fogalma sincs, mi rosszat tett, mi rosszat mondott, mi volt a baj ami miatt a pasi ''menekül'', vagy nem jöttem be pasinak.
Ha meg nő kérdezi ''semmi baj nincs veled'', csak éppen mellé beszél örökké a következő találkozót illetően.
Nekünk nőknek határozott igen, vagy nem kell.
Aha, ezek a társkeresős emberek az hiszik, hogy ő kitett magáról egy-két képet, meg írt valamennyit, akkor már őt mint gipsz jakabot már ismerik is a nők, és ŐT elutasítják azzal hogy nem válaszolnak. A fotóval meg azzal a pár adattal azonosítják magukat. De a nők nem őket utasítják el, mert amíg nem találkoztak, addig ismeretségről egyszerűen NEM lehet szó, párkapcsolat vagy akár barátság céllal semmiképp.
Ha meg valaki úgy ghostingol hogy már volt pár találkozó, ő ténylegesen az embert utasítja el, mert már valamennyire ismeri. Persze akkor sem ismeri teljesen, de kb 100-szor annyira, mint társkeresős regisztráció vagy facebook profil és netes cseverészés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!