Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, hogy sikeresebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy sikeresebb legyek a lányoknál?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 30 évesen, kinézek kb 23-nak de akármilyen korosztálynál próbálkozok senkinek se kellek. (18-30)

Műszakvezetőként dolgozok egy gyárban, annó azt gondoltam, hogy majd milyen könnyű lesz akár cégen belül is felszedni valakit de 4 év alatt nem volt senkim. Hiába van jól fizető állásom, van kocsim, lakásom egyszerűen élőben is lekoptatnak a lányok. Neten meg randit se sikerült még összehozni. Beszélgetünk akár napokig aztán meg semmi.

Komolyan mondom már nem tudom mit tegyek. Sajnos bulikba eljárkálni nincs kivel, mert minden havernak, ismerősnek már van barátnője vagy felesége.

2019. aug. 16. 10:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez kamu.
2019. aug. 16. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:

" Legalább 1 milliót költöttem eddig fizetős lányokra, konkrétan van olyan csaj akinek én fizettem a havi kiadásainak 100%-át. "

Nem vagy komplett. A 40-es használt rongyokat tényleg hagyd, jobbat érdemelnek.

2019. aug. 16. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Én társas hobbikat javasolnám még, sportokat pl. Illetve tanfolyamokat, ahol újra össze vagy zárva emberekkel, pl idegennyelv. És persze az ismerősöket is el lehet kezdeni kerítőként használni. Haverok asszonyainak biztos vannak szingli barátnőik... 🙂

Szóval van még itt lehetőség, tessék kihasználni mindent!

2019. aug. 16. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Fejleszd magad mindentéren.

Menj el eddzél te is,hozzá lődd be a kaját is.

Fejleszd a soft dolgokat,vállj belsőleg is vonzóva mert, ,,self is always coming through".

Ezt írd fel.

Plusz az erősebb kutya b_szik,ezt is ìrd fel.

Minnèl piackèpesebb egy lány annál jobban tud válogatni,te sem átlag Gizikét akarnád legyél őszinte.

2019. aug. 16. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
26%
A kockahas meg kigyúrtság sem jelent garanciát semmire.
2019. aug. 16. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lesz veled 35 évesen? 40,50 ?😀 ugyanitt fogsz tartani csak olyan mérges leszel az egész világra hogy undorítóan fogsz viselkedni a munkahelyeden is! Utalnak majd ha eddig még nem.
2019. aug. 16. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!