Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőket egy kicsit elhízott rendes aranyos kevés jövedelemmel rendelkező férfi nem kaphat meg még akkor sem ha nagyon intelligens?
Na és mihez kezdene egy magadfajta pasi egy ilyen nővel? És ezt komolyan kérdezem. A boldogtalanságotok legfőbb oka, hogy olyanra vágytok, amivel amúgy sem tudnátok mit kezdeni, és ezt belül érzitek is, ezért eleve kudarcra vagytok programozva. Te a kevés jövedelmeddel milyen programokra, fesztiválokra mennél egy ilyen lánnyal, hová utazgatnál vele? Nem lennél féltékeny amikor körbeveszik a hozzájuk hasonló menő, jó testű, humoros és gazdag pasik? A kérdésed alapján nem vagy valami intelligens sem, sorry to burst your bubble.
Keress egy hozzád illő dundi, pénztáros Gizikét akinek ugyanilyen szép a mosolya és ráadásul több az esélye, hogy meg is becsül.
kicsit elhízott rendes aranyos kevés jövedelemmel rendelkező férfi nem kaphat meg senkit.
Pénz tesó, pénz....az a lényeg nem a gügyögés...
Sok nőt megkapok. De csak azért mert manipulálok és vagy hazudok nekik, ráadás azt hazudom amit hallani akarnak. A felszínes és önző nők ennek rendre bedőlnek.
Néhány ilyen jellegű kapcsolatom volt is, de tudod, számomra is az ám az izgató akivel szellemileg kielégülhetek, tudunk tartalmasan beszélgetni.
A szép nő nekem csak külsőt jelent, az testiség. A nő aki megmozgat és akire a vágyaim netovábbja az nem feltétlen szép, persze az a fajta kielégülés nem is a testiséget jelenti, hanem a lelki egymásra hangolódást.
Tudod kivel a legjobb a szex? Azzal akin érzed, hogy kíván téged, aki csak szétrakja a lábát és várja, hogy gépiesen tedd a dolgod, az csak lelomboz.
"Te a kevés jövedelmeddel milyen programokra, fesztiválokra mennél egy ilyen lánnyal, hová utazgatnál vele? .... Keress egy hozzád illő dundi, pénztáros Gizikét akinek" - már bocs #11, de a lekezelő stílusodhoz nem sok ép gondolat társul... Miért, Gizikével miből menne programokra, fesztiválokra, utazni?
Másfelől honnan veszed, hogy az összes szép nő a winner-mentalitásúakra bukik? A szépség még nem tesz okvetlenül sekélyessé valakit.
#17 irreleváns, bár azt írtam, hogy "EGY rosie odonnell", nem pedig maga rosie odonnell... jelentés: egy rosie odonnell kinézetű nő.
De mint mondtam: irreleváns.
Kicsit elhízott, kevés jövedelem... De azért én ilyen lányt akarok. Értem. Tehát mégsincs akkora intelligencia.
Nagyon bírom ezt a én nem vagyok nagy valami de azért a tökéletes párt elvárom.
"Nagyon bírom ezt a én nem vagyok nagy valami de azért a tökéletes párt elvárom." - azért ritka felszínesek és hímsoviniszták itt egyes férfitársaim, mint ha legalábbis egy nőnél csak az számítana, hogy jól mutat-e egy videón, mintha belső értékek egy nőnél nem is léteznének, csak a külső, csak az tenne tökéletessé bárkit is.
Honnan tudjátok, hogy ebből a sok "tökéletes" lányból a videón hány ezrelék az, aki tényleg kvázi-tökéletes, szóval IQ-EQ rendben, jó a természete, nincsenek mindenféle lelki defektjei, nem önző, nem egoista, nem összeférhetetlen... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!