Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alkalmi kapcsolatot keredö sràcnak nem jutott a neve az eszembe 2. randin, az baj?
Netes tàrskeri
Alapvetöen komolyat keresek de valahogy az nem jön szembe igy gondoltam addig jo lesz ilyen baräti extrakkal kapcsolat is.
A srac szepen visszafogott nrm minösitget le nem mond olyanokat hogy hotelbe vinne azonnal szexre, valahol tisztel, barati alapon ismerkedünk, persze benne van az hogy majd egyszer többször megtörtenik majd ez az köztünk, de most még hogy ne legyünk egymasnak idegenek alapon talalkozgatunk(legalabbis en ilyen alapon)seta, lehet megyünk majd valahova, ilyesmik.
Igazabol gözöm nincs hogy müködik a netröl egy vadidegennel barminemü kapcsolat kialakulasa, de probalkozom gyakorolni
Erre..2. randin nem is tudom hogy jött fel, de talan kerdezte tudom e a nevét? Szoval vmiert mondanom kellett.es szoval nem tudtam
Ezen valahol nevetett meg kiakadt kicsit de jofej amugy. Es valahogy visszaterelte elvalasnal a temat hogy alkalmi kapcsolat de ugy akarja velem, hogy többször.
Most en amugy igy csökkentem a szemèben valahol? Hirtelen nem tudom hova tenni az egeszet. Meg az egesz ismerkedest sem amugy igy hogy ilyen kapcsolat vàr ràm. Ilyen még soha nem volt nekem hogy itt tartsak ide "süllyedjek"le. De mär nem birom ffi nélkül.
Eleve az eselyek:
Vagy nem passzolunk
Vagy egykörös lesz ha lesz egyaltalan
Vagy többkörös es aztan lep le
Abszolut logikatlan erre felaldozni magam es bezàrni meg mast elutasitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!