Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor mi játszódik le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi játszódik le egy férfi fejében?

Figyelt kérdés
Interneten elkezdtünk ismerkedni, a beszélgetés nagyon jó volt vele, igazi feltöltődés volt. Majd találkoztunk és beszélgettünk. Találkozó után mondta, hogy nagyon szimpatikus voltam neki és hogy szép vagyok stb stb. Mivel a távolság nagy ezért csak facebookon beszélgettünk hónapokon át. Kért tőlem randit, de én annyira féltem az előző csalódás miatt, hogy nem mertem belevágni. Kértem tőle, hogy várjunk még ezzel. De olyan sokat beszélgettünk és annyira szimpatikusnak találtam, hogy úgy döntöttem adok egy esélyt magunknak a távolság ellenére. Mikor felhoztam a találkozás ötletét teljesen kifordult önmagából, kötekedett és végül nem ment bele a találkozóba. Végül le is törölt az ismerősei közül! Konkrétan nem értem.
2019. aug. 12. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az is kérdés,hogy az első nem tudom,gondolkodom után még hányszor próbált találkozóra hívni.

Viszont azután,hogy időt kértél,de továbbra is beszéltetek,és nem érezted,hogy máshogy viszonyul hozzád,attól még simán besértődhetett az egészen,vagy valami máson,amit ìrtál.Valami ellentmondásos dolognak kellett történnie,esetleg félreértés.Persze az is lehet,hogy már az első visszautasìtást után is ùgy gondolta,hogy Te vagy aki szórakozott,így visszadja.Neked kell átgondolni mi történt a visszautasítás és a beszélgetés között.

És az is benne van a pakliba,hogy mással is ismerkedett az utolsó pár hétben.

2019. aug. 13. 06:58
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Még hogy egy férfi nem tud hisztizni?!? Te hány pasit láttál már?
2019. aug. 13. 07:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Próbálkozott te meg nemet mondtál és húztad az időt.

Nekem is volt hogy a csaj két hétig tologatta a második találkozót. Ha ő ennyire nem hajlandó akkor menni kell tovább, majd lesz aki normálisan áll a dolgokhoz.

2019. aug. 13. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!