Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben lehetek más, mint sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben lehetek más, mint sok férfi?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Nem vagyok kifejezetten jóképű, de csúnya sem. Egész magas vagyok és sportolok. Van normális munkám, amivel nem keresek sokat, de magyar átlag felett kicsivel.

Volt két barátnőm,az egyikkel évekig együtt voltam, a másikkal csak rövid ideig. Az életem nagyobb részét egyedül töltöttem. Egyedül élek és nyilván mindig keresem a párom, de sosem alakul úgy.

Nézek más ismerőseim, külsőleg semmivel sem jobbak, mégis pikk-pakk találnak maguknak párt. Anyagilag pedig még talán rosszabb helyzetben is vannak.

Tény hogy nagyon ritkán megyek szórakozni(itt elsősorban bulira gondolok) nem igazán szeretem. Azért pedig csak h ismerkedjek szintén butaságnak tartom h eljárjak, mert ott olyan nők lesznek akik szeretnek bulizni.

Miben mások azok az emberek, akik gyakran találnak párt azokról akik alig és inkább többnyire magányosak? Mit csinálhatok rosszul?

2019. aug. 12. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményeznek és nem unalmasak de a legfontosabb nem kérdeznek hülyeségeket
2019. aug. 12. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Képesek kihúzni a fejüket a saját s*ggükből, magyarul perspektívát váltani, hogy más szemszögből és megnézzék a saját helyzetüket, és tanuljanak belőle valami újat. Ha ezt nem érted, menthetetlen vagy.
2019. aug. 12. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi az MBTI-d?
2019. aug. 13. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!