Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szóltok, ha utcán bókolnak nektek ismeretlenek?
Azt gondolnám, hogy ma se sikerült elérnem, hogy észrevétlen legyek. (Minden alkalommal ezzel a szándékkal lépek ki az utcára.)
25N
Hozzám odajött tegnap egy srác, hogy bejövök neki, dugjunk! Nézek, mint borjú az új kapura, mi a f***ksz van képzelődök??? Erre ismét felajánlotta, közöltem vele, hogy nem vagyok homár, erre le náci férgezett és gyáva beszarinak titulált, mert megijedek egy f***sztól!
Az általad említett csajhoz hasonlóan én is totál lefagytam a sokktól, hogy mi a fene van, ennyire elmebetegek lettek a mai srácok.
Hogy pozitív tapasztalat is legyen, elárulom, hogy nekem életem első barátnője épp ilyen megszólítás eredményeként jött össze. Volt pár perc szemezés a buszon, aztán leszálltam utána, és mondtam, mennyire aranyos az arca, és tetszik, ahogy mosolygott rám, nem lenne-e kedve másnap moziba jönni velem. Volt kedve. De igaz, az sem úgy nézett ki, hogy a semmiből előugrottam, mint Besenyő Pista bácsi az említett videóban, hanem a szemezés által azért kaptam egy kis megerősítést.
Olyan nőt nem szólítanék meg, akivel nem alakult ki semmilyen előzetes interakció.
Az a baj, hogy én alapjáratom nagyon bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben, így ha hozzám jönnél oda így, biztosan azt feltételezném, hogy valami hátsó szándékod van. Pl meg akarsz erőszakolni, kirabolni stb.
Lehet, hogy paranoiásan hangzik, de sajnos elég rossz hírű környéken nőttem fel, így nem kevés ocsmány dolgot láttam.
Valószínűleg sokan ezért nem tudnak mit reagálni, hirtelen jön nekik ez az egész, és nem hiszik el, hogy őszinte vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!