Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanykent tényleg a tarskereso az egyetlen út az ismerkedéshez ha buliban nem szeretnék?
Lányok, ti hol ismerkedtek?
Budapest
Ha utcán akarsz ismerkedni akkor bőven elég ha egy pasit hosszan bámulsz és mosolyogsz...
Ne a telefonodat bámuld és ne tedd be a fülest hanem bámészkodj. Ha meg rád néz a pasi akkor ne kapd el a fejedet. Esetleg még rá is kacsinthatsz.
Ha bátrabb vagy akkor egyszerűen beszélgethetsz is vele. Egyszerűbb dolog miatt meg el is kérheted pl a facebookját. Pl megkéred hogy nézzen utána valami műszaki dolognak vagy felvételi pontoknak lényeg hogy valami nagyon egyszerű dolog legyen amit tuti meg tud csinálni.
Lányként nagyon könnyű ismerkedni minimális erőbefektetéssel. Lényeg hogy ne flegma arcot vágj hanem mindenen nevess meg mosolyogj. A többi meg már a pasi dolga. De nagyon egyértelmű legyen a jel.
Nekem is minden reggel rám szokott nézni egy csaj a buszmegállóban majd gyors elkapja fejét. Gondoltam leszólítom mert nagyon tetszik de előtte nagy nehezen megtaláltam facebookon és láttam hogy van pasija... Szóval lényeg hogy tényleg egyértelmű legyen az a jel mert sokszor össze lehet keverni mással is...
29F
Férfiként válaszolok, hogy hol szoktam új nőket megismerni.
Főleg hobbin keresztül (férfiként a társkereső teljesen esélytelen).
Van egy rakás érdeklődési köröm, vannak mindig offline események, elmegyünk turazni, akármi hasonló, ahol leget kötetlenül dumálni, és nem 5 perc alatt kell rányomulni a nőre, van idő ismerkedni
“Ne a telefonodat bámuld és ne tedd be a fülest hanem bámészkodj.”
Ez kb a legjobb tanács, akár konkrétan, akár átvitt értelemben.
Egy csomó nőt ismerek (haverok, munkahely, sport, etc), aki a közösségi terekben egy gigantikus “ne zavarj, ne is szólj hozzám” tábla mögött rejtőzik.
Értsd, mobil vagy könyv a kézben, füles a fejen, leszegett tekintet. A céges kávézóban/ebédlőben a sarokban befelé fordulva érkezés, el nem járnak sehova, ha mégis akkor 2 barátnővel megy az összes programra, hogy véletlen se ismerjen meg senkit, aki nem a kis körük tagja (még női haverokkal sem bővül az ismeretségi köre, mert látszik, hogy elvannak úgy együtt az ezer éves barátnők)
Akivel olyan a kapcsolat, az gyakran panaszkodik, hogy szingli, és ő nem kell senkinek, mert őt sosem szólítják meg a férfiak, azoknak mindig csak a csöcse kint van nő kell.
Pedig kell a fenének, csak őket egyszerűen nem lehet sehogy sem megismerni.
Volt akinél fél évet próbálkoztam, hogy legalább a nevét árulja el (egyébként már tudtam mástól). Volt, hogy osszefutottunk valahol, próbáltam vele két perc kb szép az idő témát csevegni, semmi nyomulás, csak együtt vártunk, gyorsan leölte a beszélgetést 2db egy szavas válasszal, majd bámulta a padlót.
Ok persze, lehet, hogy én nem jöttem be neki, de ahogy tudom, akkor évek óta senki férfi.
Szóval nem, nem a melleket kirakó csajok kellenek, de velük legalább lehet kötetlenül 2 szót váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!