Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy akármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akármilyen szép és kedvesnek tűnő csajjal találkozom, mindig meglátom benne a cinikus, hátsó szándékot és romlott személyiséget emiatt elvesztem a vonzalmat iránta?

Figyelt kérdés
Mindig kiderül az adott csajra vonatkozóan, hogy csak a magas, jóképű pasikra vágyik, hogy neki baromira számít a másik végzettsége/karrierje, hogy neki ugyanolyan felszínes szokásai vannak, ártatlan kis szende léleknek néz ki, miközben bukik a nagy péniszű pasikkal folytatott szexkapcsolatokra és még sorolhatnám a többit. Hogy bármilyen cukormázas köntösbe burkolt csajról is van szó - aki aranyosan mosolyog a fotózáson és egy szép keleti bölcsességet ír ki egy napraforgó/virág ültetvényben szendén pózolgatós kép alá - mindig előjön belőlük az igazi romlott, erkölcstelen személyiség, ami miatt baromira elvesztik a varázsukat a szememben. És sajnos szinte nincs olyan nő, akire ez ne lenne jellemző. Még azt is megkockáztatom, hogy a kövér, csúnya és visszahúzódó lányok is lelkük mélyén ugyanilyenek csak nincs lehetőségük ezeket a jellemvonásokat kibontakoztatni.

2019. aug. 10. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
Tehát azért romlott személyiségek, mert vonzó férfiakra vágynak? Nem az ő hibájuk, hogy te nem vagy az, (meg én se). Ha ez romlottság, ja mind az, különbség köztünk, hogy én megértem és elfogadom, sok aranyos csaj van, örülök hogy beszélgethetek velük, nem tekintek emiatt rossz szemmel rájuk, mi is ugyanúgy megválogatnánk hogy kivel jövünk össze, ha tehetnénk, nyilván azzal aki tetszik külsőre, belsőre.
2019. aug. 10. 22:13
 12/24 anonim ***** válasza:
10%

Nem lehetne, hogy akik képtelenek egyszerű szövegeket olvasni, azok nem próbálnak szöveges fórumokon másoknak észt osztani?

#9: Sehol nem nyígtam. Évekkel ezelőtt is, amikor feljöttem az oldalra, hozzávágtátok páran ezt a szót mindenkihez. Ha egy férfi leír valamit az oldalra, akkor tuti, hogy egy nő odaírja, hogy nyíg vagy sír. (Amúgy a nyíg szó egyáltalán létezik?)

#10: A szép és kedves párosban legalább az egyik tulajdonság belső.

2019. aug. 10. 22:19
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te éltél eddig álomvilágban, és

te képzelted azt, hogy a nőknek "csak tiszta" gondolataik vannak, és most csalódott vagy, hogy ez nincs így. De erről ki tehet, hogy túlidealizáltad őket?

2019. aug. 10. 22:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nőként is át tudom érezni a dolgot, majdnem ugyanígy gondolkodom. Egyik nem sem különb a másiknál.
2019. aug. 10. 22:36
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Valami rusnya, aprófarkú, deformált fejű, vagy kövér, izomtalan, elkeseredett és rosszindulatú ember lehetsz. De neked is csak szép, fiatal és szűz nő KELL!
2019. aug. 10. 23:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ilyen általánosítani nem szabadna! Mindig vannak kivételek ezt azért tudd! Majd rád talál idő kérdése az egész!
2019. aug. 10. 23:07
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Ha már eleve előítéletes vagy a nőkkel szemben, akkor persze, hogy nem állhat meg előtted egyik sem, mindben fogsz hibát találni. Akármilyen nemű emberben találok hibát rögtön, ha direkt azt keresem.
2019. aug. 10. 23:15
 18/24 anonim ***** válasza:
97%

Itt a kérdező nincs azzal tisztában, hogy a párkeresés egy kőkemény verseny. A verseny jó nőkért és jó pasikért megy.

Nem a csúnyákért, nem a megszólalni nem tudókért, stb.

Tudsz változtatni te is. Kereshetsz egy rakás pénzt, kigyúrhatod magad. Ezzel a két dologgal már egy csomó szép lánynak bejönnél. Csak ugye ezekért tenni kellene valamit.

2019. aug. 10. 23:17
 19/24 anonim ***** válasza:
27%

Ez teljesen természetes. Csak nehéz nekik kimondani.

De teljesen alap igényeik vannak, csak néha kicsit sok...

2019. aug. 10. 23:31
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
Mert rossz emberekkel kezdesz,nem biztos, hogy a te hibád és figyelmetlenséged okozza, lehet, hogy ők a jó színészek, de olyanokba futsz bele, akik nem neked valók.
2019. aug. 11. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!