Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig a barátjáról beszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a barátjáról beszélt nekem, most meg kiderült, h haragszik rám, mert nem eröltettem meg magam, h jobban megismerjem. Most ez mi? 26F

Figyelt kérdés

A régi munkahelyemen 2 évet voltam és ott összekerültem egy irodába egy korombeli lánnyal. Legyen a neve Nóri. Napi kapcsolatban voltunk a munkahelyen. Nagyon sokat beszéltünk sokmindenről. Viszont elég gyakran szóba hozta a pasiját, akivel 5 éve együtt van. Szivesen megismerkedtem volna komolyabban is a Nórival, ha nem lett volna barátja, de talán még akkor is, ha nem beszélt volna róla ennyit. De nekem ez egyértelmű jelzés volt, hogy boldogok, jól megvannak együtt.

Na most idén májusban azaz pont 3 hónapja céget váltottam, Nórival egyre kevesebbet beszélünk már és végül megszünt közöttünk a kommunikáció.

De!! több másik munkatársammal is találkoztam azóta, akik folyamatosan megjegyzik nekem, h azóta Nóri teljesen szét van esve. Az egyikük még azt is elmondta nekem, h Nóri nagyon mérges reám a miatt, mert nem flörtöltem vele és mert egy kicsit se eröltettem meg magam. És még az is kiderült, h valójába egyáltalán nincsenek jóba a pasijával.

De!!!! miért kellett volna megeröltessem magam ha egyszer azt tálalta elém hogy boldog kapcsolatban él?? Miért hazudott erröl?? Gondoltam hogy ráirok, de ez a tüske mindig bennem lesz..

2019. aug. 10. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha akarsz valamit a Nóritól, tedd félre a múltat, írj rá, ha vevő rá, akkor akár randizzatok. De ha 2 db mondatnál többet ejt a palijáról, állj fel az asztaltól és hagyd ott.
2019. aug. 10. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Nóri egy betegagyú hülye pitsa, szerintem inkább keress egy Dórit az új helyeden.

33/f

2019. aug. 10. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is inkább Dórit keress.
2019. aug. 10. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is Dórira szavazok!!!

Hogy gondolhatta ezt komolyan, hogy neked annak ellenére próbálkoznod kellett volna, hogy folyton a pasijáról ömleng? Neki ilyen ember kell, aki szerint csak az foglalt, akin fekszenek? Továbbmegyek!

Ő egy olyan ember, aki kapcsolatban szeret flörtölgetni?

Nem hiszem, hogy te ilyen embert akarsz magad mellé!

2019. aug. 10. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bejöttél neked, talán még szerelme is volt, de kapcsolatfüggő aki gyáva ahhoz hogy kilépjen egy szar kapcsolatból és fejest ugorjon valami másba, ahol lehet hogy pofára esik. Mert ha szakít a pasival és utána közeledik és te visszautasítod és a régi palija meg nem vevő egyedül lesz és az ilyen emberek képtelenek egyedül lenni.

ha kikezdtél volna vele miközben ott a barátja, akkor valszeg kidobta volna és nem kellett volna egyedül lennie.

Én erre tippelnék. Jobb ha hagyod ezt a csajt, aki azt akarta hogy ráhajts miközben valaki más a párja. Nem korrekt.

2019. aug. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!