Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem szoktak neten írni férfiakra? (társkeresők, facebook) vagy csak azok nem akik nem "szorulnak"rá?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 20:17
11/13 anonim válasza:
Tényleg nem. Akik irnak és nőnek adják ki magukat az kamu.Ne dőlj be.
12/13 anonim válasza:
Baromság ez az irogatas, élőben kell nyomatni, mert tényleg leszarnak alapvetően egy ismeretlent, egy nőnek nem elég egy kép, olyan dolgok kellenek nekik, ami csak élőben érződik. Amúgy van haver aki úgy jött össze csajjal, hogy rairt a csaj, aki elég jó nő, de mondanom sem kell, hogy haver elég kapós, kb. mint egy jófajta csaj, szóval ja párszor újra kell születni ahhoz, hogy házhoz jöjjenek a csajok.
13/13 anonim válasza:
Társkeresőről nincs tapasztalatom, viszont fészbukon én sem írtam/írok rà senkire.
Talàn egyetlen egyszer tini koromban, amikor àlmaim pasija vissza jelőlt ismerősnek.
Nem kerestem görcsösen magamnak pàrt, ezért nem is írtam senkire se, arra se aki tetszett amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!