Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg nem szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szoktak neten írni férfiakra? (társkeresők, facebook) vagy csak azok nem akik nem "szorulnak"rá?

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%

Társkereső oldalon soha nem fognak üzenetet küldeni senkinek.

Nekem a profilom megtekintéséig sem jutottak. Mintha nem is használnák az oldalt, csak üzenetekre válaszolnának.

2019. aug. 8. 20:22
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem a profilom megtekintéséig sem jutottak.

rám 1 nő írt kb 10 év alatt

2019. aug. 8. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy nem. Azokból lesznek a félredugások. A pasik nem szoktak ellenállni ilyennek. Akkor se,ha otthon királyi élete van gyönyörű asszony meg kölykök.
2019. aug. 8. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
A fosbukra gondolok
2019. aug. 8. 20:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Mintha nem is használnák az oldalt, csak üzenetekre válaszolnának.

te mit csinálnál ha kapnál napi 500 levelet amiből 100 normális?te is nagyképű gyök.ér lennél

aztán amikor ezt a szemükre hányod gyékán ,még letagadják :D

2019. aug. 8. 20:25
 6/13 A kérdező kommentje:

A fosbukra gondolok

jó,a fosbuk az más,mint egy pl badoo,ezt csak akkor tudhatnám meg ha egy jóképű férfi képeivel regisztrálnék

2019. aug. 8. 20:26
 7/13 A kérdező kommentje:
lehet személyfüggő is,ismerek elkeseredett nőt de nem ír rá senkire,másik viszont igen
2019. aug. 8. 20:27
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Én még egy platformon se írtam rá srácra ismerkedési szándékkal.

Ennek egy oka van, mégpedig, hogy élőben ismerkedek.

21/L

2019. aug. 8. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell ráírogatni másokra... Annyira jó lenne már ha ezt a férfiak is megértenék. SENKINEK nem vonzó de tényleg. Soha a büdös életben nem fogunk olyannal összejönni aki ír facebookon egy sziamizu üzenetet.

Szóval nem, nem írkálok senkire és azonnal tiltok mindenkit aki rámír ilyen sablon, 100 nőnek elküldött ismerkedős üzenettel. Tényleg jó lenne már befejezni... Egy nő sem fog veletek facebookon foglalkozni.

2019. aug. 8. 20:56
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem kell ráírogatni másokra... Annyira jó lenne már ha ezt a férfiak is megértenék. SENKINEK nem vonzó de tényleg. Soha a büdös életben nem fogunk olyannal összejönni aki ír facebookon egy sziamizu üzenetet.

Szóval nem, nem írkálok senkire és azonnal tiltok mindenkit aki rámír ilyen sablon, 100 nőnek elküldött ismerkedős üzenettel. Tényleg jó lenne már befejezni... Egy nő sem fog veletek facebookon foglalkozni.

ne magadból indulj ki,rám egyszer írt egy nő és igen,szia mizuval kezdte,de mivel nem vagyok egy öntelt majom mint te,így válaszoltam

2019. aug. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!