Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mihez fog vezetni ez a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez fog vezetni ez a jövőben ha nem változom meg?

Figyelt kérdés
Húsz évesen teljesen mértékben nincsen szociális életem. Nem járok és nem is jártam sohasem semmilyen társaságba. Barátnőm nem volt , nem is beszélgettem sohasem egyetlen egy lánnyal sem. Ha kimozdulok otthonról akkor azt csak azért teszem mert esténként eljárok biciklizni. Szexelni sem szexeltem sohasem de nem is igen fogok. A hangulatom mindig változatlan, rosszkedvű vagyok mindig és semmi sem tud örömöt okozni nekem. Magammal teljesen elégedetlen vagyok és saját magamat úgy jellemezném, hogy egy selejt, korcs vagyok. Külsőleg és belsőleg is.

2019. aug. 7. 21:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké
2019. aug. 7. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus lehet segít. Te is tehetsz az életedért valamit, nem kell savanyú uborkaként élni!
2019. aug. 7. 22:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Pont ez az egy amit nem akarok. Pszichológushoz menni.
2019. aug. 7. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez ahhoz fog vezetni, hogy itt fogsz incelkedni a hozhád hasonló incel nyomorékokkal, itt fogjátók sajnáltatni magatokat egymásnak.
2019. aug. 8. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Balázska megint itt éli ki magát egy szakember rendelője helyett. :(
2019. aug. 8. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!