Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki szinte elsőnek a lúzereknek higy menjen sportolni, mikor az összes sportos, kigyúrt fotót lehúzzák?
Mert olyan hormonális változásokat indukál a testmozgás, mely kiegyensúlyozottabb hangulatot támogat, így áttételesen segít is, amennyiben a lúzer viselkedésért részben vagy egészben az általános hangulat felelős. Ha csak csettintene egyet és puff 10kg izom, az nem segítene semmit ilyen szempontból.
33/f
Jaj, nehogy elhidd már, hogy a nőknek nem jön be a sportos, izmos testalkat.
Ezen az oldalon sok ilyen idióta nő van, de ne ebből indulj ki.
#4. Ők "a férfi 100 kg alatt csak karácsonyfadísz", csak nem veszik fel. 😃
33/f
Aki nem sz**arrá van gyúrva meg szteroid, hanem izmos úgy egészségesen, maximum a férfiak szokták lehúzni...nem a nők.
és persze itt ezen az oldalon is nagyon sok férfi ír nőként.
Nekem van egy haverom aki 2-3 év alatt eléggé kigyúrta magát. Nem brutálisan, de azért látszik elég rendesen, hogy komolyan edz. Előtte és azóta sincs csaja, pedig ismerkedik és nincsenek szociális "fóbiái".
Van egy másik ismerősöm aki vékony (nagyon), nem is néz ki jól ,nem jóképű, nem sportol semmit, a pénz sem veti fel, ellenben állandóan jobbnál jobb nőkkel tud összejönni, folyamatosan van neki "talonban" min. 4-5 csaj, és nyilván szexben sem szenved hiányt.
Szerintem is a legbénább tanács amit lehet adni ilyen helyzetben, hogy "mennyegyúrnivazze" "sportojjá"... önmagában semmit se jelent. Nem leszel tőle más ember, nem változik meg a személyiséged és nem leszel magabiztosabb.
Én is eljártam edzeni, meg is látszott (nem olyan mértékben mint haveromnak, de azért látszott), mégsem lettem jobb csajozás terén. Nem lettem magabiztosabb és nem változott meg semmi. Aztán abbahagytam és két évre rá, amikor totál nem számítottam rá, összejöttem egy lánnyal és elég sokat együtt is voltunk.
Félre értés ne essék, NEM akarok lebeszélni senkit a sportolásról, csak arra akartam rávilágítani, hogy ÖNMAGÁBAN azért, mert sportolsz valamit, nem leszel sikeresebb a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!