Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elárulnátok, hogy mégis mi bajotok van az egyedülálló anyákkal? 39F
Ja hogy az a szívtelen, aki nem akarja más férfi/nő gyerekét nevelni??! Hát ez kész. :D
Ha valaki egyszer nem akar saját gyereket sem, miért kéne egy idegenét nevelje és pénzelje?? Miért kéne elviselnie a gyerek hisztijét, nyavalygását, nyűgjét stb? Senkitől nem várható el, hogy más félresiklott házasságból született kölkét pesztrálja, ennyi. Nincs ebben semmi szívtelenség!
Megmondom én, 2 fő okból:
1: Ez a beteges birtoklási vágy. Még ha sokan tagadják is, nem bírják elviselni, hogy a másiknak múltja van. Én ezt betegesnek tartom, tekintve, hogy manapság boldog - boldogtalannal divat... Inkább 1-2 gyerek és 1 előző partner, mint 10 előző partner gyerek nélkül... Utóbbi már a "fúj bmeg, de igénytelen vagy" kategória.
2: Jól esik arcoskodni, főleg a neten. Pedig elnézve sok gyermektelen ismerősömet a kis albiban, nem értem, mire az arc. 🤔 Honnan veszik egyáltalán, hogy pont ők kellenének egy stabil egzisztenciájú elváltnak? Nem mindenki lesz földönfutó csöves...
Azzal nincs gond, ha valaki nem akar gyereket a közelébe és ezt minden fröcsögés nélkül kezeli, de az arcoskodók nekem nagyon unszimpatikusak, mert lesír róluk, hogy nincsenek rendben magukkal és az életükkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!