Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Elárulnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Elárulnátok, hogy mégis mi bajotok van az egyedülálló anyákkal? 39F

Figyelt kérdés
Az első és egyetlen barátnőmnek van egy kislánya. Ahányszor ránéztem, mindig a barátnőmet láttam benne. Az ő génkészletét szeretem és nem a sajátomat.

2019. aug. 5. 18:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Semmi, én magamra húznék egy egyedülálló anyát :)
2019. aug. 5. 19:59
 22/24 anonim ***** válasza:
77%

Ja hogy az a szívtelen, aki nem akarja más férfi/nő gyerekét nevelni??! Hát ez kész. :D

Ha valaki egyszer nem akar saját gyereket sem, miért kéne egy idegenét nevelje és pénzelje?? Miért kéne elviselnie a gyerek hisztijét, nyavalygását, nyűgjét stb? Senkitől nem várható el, hogy más félresiklott házasságból született kölkét pesztrálja, ennyi. Nincs ebben semmi szívtelenség!

2019. aug. 5. 20:03
 23/24 anonim ***** válasza:
32%
Nekem semmi. Pár hete rámírt egy 30 évvel fiatalabb nő, puttonnyal a hátán. Megbaxni sem akarom. Hiányzik nekem 2 púp a hátamra? Plusz volt férj? Nálam fiatalabb após, anyós? Akinek kell vigye. Privátban megadom az elérhetőségét.
2019. aug. 5. 20:06
 24/24 anonim ***** válasza:
69%

Megmondom én, 2 fő okból:

1: Ez a beteges birtoklási vágy. Még ha sokan tagadják is, nem bírják elviselni, hogy a másiknak múltja van. Én ezt betegesnek tartom, tekintve, hogy manapság boldog - boldogtalannal divat... Inkább 1-2 gyerek és 1 előző partner, mint 10 előző partner gyerek nélkül... Utóbbi már a "fúj bmeg, de igénytelen vagy" kategória.

2: Jól esik arcoskodni, főleg a neten. Pedig elnézve sok gyermektelen ismerősömet a kis albiban, nem értem, mire az arc. 🤔 Honnan veszik egyáltalán, hogy pont ők kellenének egy stabil egzisztenciájú elváltnak? Nem mindenki lesz földönfutó csöves...

Azzal nincs gond, ha valaki nem akar gyereket a közelébe és ezt minden fröcsögés nélkül kezeli, de az arcoskodók nekem nagyon unszimpatikusak, mert lesír róluk, hogy nincsenek rendben magukkal és az életükkel...

2019. aug. 5. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!