Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan embert, akivel felhőtlenül el tudok beszélgetni és nem csak a barátom szeretne lenni?
Figyelt kérdés
Így talán elsőre furcsának tűnhet a kérdés, de a helyzet az, hogy ha valakivel igazán jól érzem magam, azzal szinte mindig barátok leszünk. Jóllehet az is közrejátszik, hogy picit fiúsabb lány vagyok, érdekelnek a műszaki dolgok és nagy sport rajongó vagyok. Csak egy ideje már eléggé zavar ez a dolog, hogy tudnék ezen picit változtatni? Megjátszani nem szeretném magam, nyíltan felvállalom, hogy igen, én biza ezeket szeretem. 19/l2019. aug. 5. 13:36
11/13 Ramos ökle válasza:
Ha haverként viselkedsz, akkor haverként fognak elkönyvelni. Ennyi. Ha tetszik valaki, akkor bizony elő kell keresned a nem haveri énedet.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. aug. 5. 14:36
13/13 anonim válasza:
Nekem pont a fiúsabb lányok jönnek be, mivel velük sokkal jobban el lehet beszélgetni / hülyéskedni. Szóval nem kell változtatni magadon, majd találsz valakit aki úgy szeret ahogy vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!