Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék gazdag férfit páromul?
Kell a pénz. Ja és ne legyen öreg, max 40.
Merre fordulnak meg a gazdag férfiak, hol szórakoznak? Nagy elvárásaik vannak? Miben kell jobbnak lennem másoknál?
Nem elég, hogy az iqd az 50 et közelíti alulról, azaz segítek: ostoba vagy (az írásod tartalmából, és a helyesírásodból látható), hanem ezen felül még értéktelen is vagy, az elveidet, és a párkapcsolathoz való hozzáállásodat tekintve. Egy normális értékrendű nőnek a személyiség, az élethez való hozzáállás, sokkal fontosabb mint a pénz. Najó. Egy patronra megteszed.
Na eridj a sarokra kurvulni hülyegyerek.
Ha csak trollkiírás, akkor meg hatalmas pacsi :D
Te írsz helytelenül, nem én.
Nem vagyok ribizli már mondtam, te viszont hatalmas tapló vagy.
Hiába ítéltek el, nem vagyok könnyűvérű, még nem is voltam férfival. De nagyon rossz a helyzetem anyagilag és bizonyos okokból sürgős lenne a pénz.
Más vékony férfit keres, vagy izmosat, nekem gazdag kell, mindenkinek más az elvárása.
Olyan körökbe te az életbe nem fogsz bejutni bogaram.
- Politikai körök pl szenátorok miniszterek találkozója. G7-csúcstalálkozó.
- Bankárok találkozója Rockefellerek, Rothschildok....
- Különböző világcégek főnökei Hilton, Apple, Bugatti....
- Olyan helyek és találkozok ahova ilyen 10-100 Millió / fő a belépő.
- Több 100 milliós ingatlan vásárok, autó vásárok.
- Luxus autó találkozok.
- Olyan Exclusive társasági esetek és bulik ahol egymás köreiben mozognak.
- Olyan szórakozó és hobbi helyek ahol a tagsági díj ilyen évi 100-500 millió ft,/fő.
- Különböző királyi és uralkodó családok. pl Angol királyi család, Szaúdi király családja...
Ha ezeknek bármi kell csak csettintenek és megkapják.
Ha nő kell nekik csak fullos luxus prostiból egész hálózatuk van. Sőt azt is kapcsolati töke alapon működtetik. Ha nem értenéd hogy ez mit jelent ezek belső körök. Ilyenbe te az életbe nem jutsz be.
És már ne is haragudj de még ha meg is próbálnád hogy odamész pl a Buckingham Palace-hez úgy rád küldenék a biztonságiakat hogy csak 2-t pislogsz és már jobb esetben csak letartóztatottak. Meg beléd lőnek 2-3 ilyen sokkoló lövedéket.
Aki ilyen gazdag ember legyen egy bankár, politikus, üzletember... annál ha megszólalnál egy ilyennel hogy "ne legyen öreg, max 40" kórusban röhögnének ki.
Te komolyan azt hiszed hogy egy David Rothschild-nak te tétel vagy ? :D
Én elég jómódban élek és még 40 sem vagyok. Legutóbb épp egy belvárosi közértben fordultam meg, fagyit akartam enni és már semmi nem volt nyitva a környékünkön, így beautóztam a városba.
Szórakozni a barátaimmal szoktam és nagyon nem jellemző, hogy ilyenkor szóbaállunk "kívülálló", nyilvánvalóan vadászó nőneműekkel. Általában a belvárosba járunk vagy házibulit tartunk valamelyikünknél.
Nincsenek nagy elvárásaim, de ha nem lenne feleségem, akkor pont olyan nőt keresnék, amilyen Ő is. Csak ez sajnos ritka, így meg is becsülöm nagyon:
Okos, jó a humora, vannak ambíciói, folyamatosan tanul, képzi magát. Olvasott, mindenről van véleménye. Lehet vele beszélgetni, nevetni, bulizni, jókat enni.
Tud főzni (nagyon jól!), kedves és közvetlen. Szeret barkácsolni, kertészkedni, jól vezet, ért a kocsikhoz, szeret túrázni, sportolni és nem sipákol, ha letörik a körme (kivéve ha 1 napja csináltatta :D). Emellett gyönyörű, figyelmes és eljön velem és a haverokkal focizni is. Nem sipákol, ha megnézek egy meccset vagy ha megiszom egy sört.
Igazából olyan, mintha a legjobb barátom is lenne egyben.
Nem tudom ki hogyan van vele, de nekem kevés az, ha a nő "jól néz ki" felfújt szájjal, mű mellekkel és hegyes körmökkel és jól mutat a kocsiban, én ennél mindig is többre vágytam.
"De nagyon rossz a helyzetem anyagilag" Igen mint tudjuk a gazdag pasik pont ilyen nőkre buknak. Arról nem beszélve hogy hogyan jutnál be egy Exclusive VIP partiba ahol csak a belépő 8 számjegyről indul.
Nem mellesleg ezek az esetek többségében elég durva csoportos orgiák is egyben és általában 40 évesnél idősebb pasikkal. Meg jól be is drogoznak.
Az egyik barátnőm férje nagyon jól keres. Úgy ismerték meg egymást, hogy a barátnőmmel mentünk az Andrássy-n lévő Michael Korsba és amikor beértünk ott volt egy pasi, aki kicsit idősebb volt, mint a barátnőm, de nem sokkal. Le sem vették egymásról a szemüket. Majd ez így véget ért, mert a férfi ki sétált.
Amikor legközelebb mentünk szintén össze futottunk vele. Majd már kb. 6× futottunk össze.
Egyszer amikor mentünk ki az autónkhoz a barátnőmén volt egy levél egy szál rózsával. Hamar összeraktuk, hogy a levél és a rózsa kitől van. A levélben benne volt egy telefonszám is.
Amikor hazaértünk a barátnőm felhívott, hogy szerinte felhívja-e a pasit. Én mondtam, hogy szerintem igen. Majd így tett és megbeszéltek egy randit. Majd egyre többet találkoztak ezek után összeköltöztek.
Majd nyáron együtt mentek nyaralni Párizsba, és mintha egy film lett volna megkérte a barátnőm kezét az Eiffel-torony tetején.
Következő nyáron pedig esküvő lett. Azóta megszületett az első gyerekük Lilien.
A barátnőm férjének az öccse pedig az én kezemet kérte meg 2 hónapja.
Na most az a nagy helyzet hogy te semmit nem írtál le hogy mit is tudnál nyújtani.
Tehát megfordítva a kérdést (mivel a párkapcsolat bizonyos %-ban a marketingnek felel meg).
Vagyis hogy te mit tudsz nyújtani ?
Milyen oka lenne arra egy gazdag emberek hogy téged válaszon barátnőjenek ? Szeretőjének ? ....
Ezeknek az embereknek minden igényükre külön Holdudvaruk van. Ha te nem tudsz valami élkepesztően spéci dolgot nyújtani (már pedig ha tudnál nem itt kérdezgetnél) mint mondjuk a Mercedes-el szemben pl az Audi alternatívaként akkor esélyed sincs.
Mi az amit te nyújtasz ? Beszélsz 5-10 idegennyelvet ?
Tehetséges vagy a szexben ? Jó vagy az üzleti életben ?
Jó lennél testőrnek ? Vagy jól tudsz főzni ?
Erre már mind van emberük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!