Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik sokkal toleránsabbak a kismellű nőkkel, mint a nők a kisfarkú pasikkal? Meg alapból más téren is miért kompromisszumkészebbek?
Valaki feltette ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Természetesen egyik pasi sem mellméret alapján választ párt (sokuknak pont ez jön be) míg számos péniszméretes kérdésnél jópár csaj bevallotta, hogy igenis szereti a nagy farkat, a legtöbbje pedig beismerte, hogy "elég egy átlagos" (húú, mintha az mindig olyan nagy nyilvánvaló és egyértelmű lenne). De más téren is megfigyelhető ez a tendencia. Az alacsony és magas lányok is egyaránt bejönnek a pasiknak, de a pöttöm csajoknak már ugyanúgy magas pasi kell, mint a magas nőknek. Ja meg akkor ott van még, hogy sok palinak a molett csajok is vonzóak, de egy sovány pasi már baromira felejtős.
Akkor most miről is szól a vita, amikor az a kérdés, hogy kinek könnyebb a társkeresés???
Ez van. Törödj bele.
Nekem tetszik a kis mell és kicsi a farkam. És mégse kellek senkinek 😃 mert ezen kivül millió más dolog van ami fontosabb.
Amúgy meg azért mert a f3rfiaknak kb mindegy milyen a csaj csak legyen valaki, mig a nők a túljelentkezés miatt válogathatnak, pl akár farok méret alapján is.
Az a baj - igazából nem baj -, hogy ti is válogattok, csak odáig nem juttok el a gondolatmenetben. Az elejénél megálltok, ezért azt hiszitek, könnyű társat találni. És most társról beszélek, nem dugópajtiról. Ott az én logikám szerint csak a külső számít, hisz a szex a lényege a kapcsolatnak.
Ha itt elmennék valakivel, vagy az összes incellel randizni, és ők őszinték lennének, nem csak a pinát látnák, tuti mindegyiknek lenne velem kisebb-nagyobb baja, és ezt nem főleg a külsőre értem (bár lehet nekem is pocok fejem van, mint a másik kérdésnél, ugye, az elfogadó férfiak).
Mert mondhatjátok, hogy kompromisszumképesek vagytok, de tényleg? Nem kell válaszolni, csak magatoknak.
Elmész randizni egy totál átlagos lánnyal. Kiderül, hogy nem szeret főzni/imád főzni, de elvárja, hogy egy házat felépíts, és eltartsd; mélyen vallásos/militáns ateista; nincs vele orál/szeretne szex közben lekakilni; állandóan menne valahova/állandóan otthon ülne; nagyon buta/okos, és folyton kioktat; nem akar gyerekeket/6 gyereket akar; stb.
Még lehet ezer példa, és nyilván nincsenek mindenkiben kizárólag végletes tulajdonságok, de egy biztos van, ami nem tetszik, és azt mondod, minden rosszindulat nélkül, hogy neked ilyen nő nem kell.
Kellene legyen egy elképzelésed arról, hogy milyen nő kell. Mindig kiakadtok, mikor egy nő ide felsorolja, milyen pasit keres, hogy listával jár társat keresni - nyilván nem, de fejben mindenkinek kell, hogy legyen véleménye arról, milyen emberrel akar lenni. A kompromisszum se jó, csak azért, hogy ne legyél egyedül, mert mikor belekényelmesedsz a kapcsolatba, robbanni fog a bomba, hogy te ilyen személlyel nem tudsz együtt élni.
"Idióták vagytok... a farokméret qrvára nem számít, hisz’ a hüvelyben nincsenek idegvégződések"
---
Ja, azért olvasom állandóan a 7-es hozzászólóhoz hasonló kommenteket úton-útfélen. Hogy "jó érzés, ha kitölt és izgalmas"...hüühmm... "meg azért a 18-20 centi a tökéletes, ha tudja használni az illető" blablabla. És érdemes végignézni itt is a többi hozzászólást. Gyakorlatilag 90%-otok köntörfalazva, őszintén nem kimondva, de burkoltan beismeri, hogy igenis baromira jó a nagy méret és azt szeretitek, ha a pasinak szép nagy farka van.
És jól írta itt valaki. Az alacsonyságtól pont ezért sokkal rosszabb a kisebb méret, mert a mélynövésű pasik is bőven lehetnek nőcsábászok, ha nagy dorongjuk van. Én is ismerek kőgazdag, mintaférj jellegű, de kisfarkú pasit, aki nyitott házasságban él (ami szerintem a legszánalmasabb hozzáállás a világon egy férfitől, én nem aláznám így magam egy nővel) és olyan alacsony, előnytelen külsejű és átlag fizetésű pasit csinos csajjal kapcsolatban, ahol... mit ad isten tudomásom van róla, hogy a palinak baromi nagy farka van. Akkor vajon miért szerethetik egymást? (költői kérdés)
És ez most jóval több, mint egyszerű hiszti, mert szép számmal vannak jó külsejű, intelligens és vagyonos férfiak, akiknek nem biztos, hogy kielégítő a méretük a feleségük/élettársuk számára, de ha utóbbiak nem képesek erről őszintén beszélni a párjukkal, akkor pofátlanul folyamatosan csak átverik/hitegetik őket és állítom, hogy az elcse***tt kapcsolatok/válások döntő többsége ehhez a problémához vezethető vissza. Az biztos, hogy én már eldöntöttem, hogy emiatt soha nem lesz kapcsolatom és nem akarok egy hülyének nézett cuckold pasivá válni.
Van egy nagyon jó lány barátom aki egyben a munkatársam is. 6 éves kapcsolata van. Halál őszintén beszélünk egymással. A barátjának 14 cm van és vékony is. Mindig panaszkodik ra! Tudja hogy nekem 19 cm van, már fel is ajánlotta hogy lefekudne velem, csak valaki elégítse már ki.
Még nem döntöttem belemenjek e.
Fontos a farokmeret a nőknek, kár tagadni.
Csak én nem tartom relevánsnak ezt az összehasonlítást? Ugyanis a mellméret látszik egyből. Viszont a farokméret normális esetben az összejövés után derül ki.
Egyébként le lehet pontozni, de én nő vagyok és vannak ennél sokkal meghatározóbb dolgok is. De megértem, ahol ez gond: mivel nem egyformák női testek, ki hol érzékenyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!