Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik sokkal toleránsabbak a kismellű nőkkel, mint a nők a kisfarkú pasikkal? Meg alapból más téren is miért kompromisszumkészebbek?
Valaki feltette ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Természetesen egyik pasi sem mellméret alapján választ párt (sokuknak pont ez jön be) míg számos péniszméretes kérdésnél jópár csaj bevallotta, hogy igenis szereti a nagy farkat, a legtöbbje pedig beismerte, hogy "elég egy átlagos" (húú, mintha az mindig olyan nagy nyilvánvaló és egyértelmű lenne). De más téren is megfigyelhető ez a tendencia. Az alacsony és magas lányok is egyaránt bejönnek a pasiknak, de a pöttöm csajoknak már ugyanúgy magas pasi kell, mint a magas nőknek. Ja meg akkor ott van még, hogy sok palinak a molett csajok is vonzóak, de egy sovány pasi már baromira felejtős.
Akkor most miről is szól a vita, amikor az a kérdés, hogy kinek könnyebb a társkeresés???
A mellemet nem dugom be sehova,és jobb esetben nem ettől fog ő sem elmenni,és én sem.De ha én nem kellek egy férfinak,mert tùl kicsik a melleim számára,akkor ez van.
Megint csak valaki,aki azzal a hatalmas égbekiáltó baromdâggal pedálozik,hogy a nőknek mennyivel könnyebb a párkeresés,vagy a szexhez jutás is,hiszminden fűszálból kinő egy férfi,aki azonnal ránk ugrana.És ennek bizonyítázára a maga álltal kreált gondolatokkal bizonyítaná.
Miért kell a farokméretet a mellmérettel összehasonlítani? A szexhez farok kell meg punci, a mellnek esztétikai funkciója van csupán (illetve az utód táplálása, természetesen).
Sokkal logikusabb lenne összehasonlítani azt, hogy ki a toleránsabb: egy férfi egy barlangméretű nővel, vagy egy nő egy minip.csűvel.
#17-es
ilyet én is ismerek.
Az egyik kollégám felesége ilyen, az is csalja a férjét aki szintén kollégám....mint nálad.
ÉS a legcsodálatosabb család a földön, tökéletes anya és feleség, tökéletes gyerekek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!