Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért nyafog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért nyafog, hogy nincs barátnője, ha csak átlagon felüli nővel érik be és az átlagosak közeledését visszautasítják?

Figyelt kérdés
Legalább ne nyafogjatok, hogy nem szeret titeket senki. Visszautasítjátok a nőket, akik szeretnének szeretni titeket!

2019. aug. 3. 19:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%

Én azt a nyafogást unom, amit itt lenyom pár nő. Unalmas, hogy páran minden férfiproblémára ráhúzzátok, hogy nyafogás, aztán a férfiakra nem igaz állításokat odavágtok. (Ez a kérdés tökéletes példa rá. Máskor meg azért sírtok, mert bárkivel beérik ezek a pasik, csak lyuk legyen...)

Fura... Csajok ugyanolya szintű kérdéseinél miért nem jöttök ezekkel a nyafogós válaszokkal?

2019. aug. 4. 00:57
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
Felém nem közelednek az átlagosak se, szóval nincs kit visszautasítani.
2019. aug. 4. 07:22
 23/24 anonim ***** válasza:
87%

Hozzám aztán sosem közeledik senki, úgyhogy rám ez a kérdés nem vonatkozik.

Egyébként a 21-es által leírt ellentmondást azt én is megfigyeltem. Most akkor mi a bajuk a nőknek? Az is baj, hogyha valaki válogat, meg az is, ha már "mindegy valakinek, csak lyuk legyen rajta"? Most akkor hogy is van ez csajok?

2019. aug. 4. 08:35
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
#23: Itt a nők nagy részének minden a baja a férfiakkal. Durva, hogy az oldal nagy része abból áll, hogy a nők szidják a férfiakat, hogy mindenért rinyálnak... Miközben ők még extrábban csinálják ezt.
2019. aug. 4. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!